Už se mi to stalo po třetí.
Josh Homme (Kyuss, QOTSA, Desert Sessions)
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo dobrý je to opravený
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Mě ten videoklip přijde superní. Hlavně tam tak fajně paří, že přestože už ten song nějakou dobu poslouchám tak jak jsem to viděl na MTV, tak jsem taky pařil jak hovado 
Já osobně tipuju samotnou Era Vulgaris ... podle mě by to byl fajn singl, je to takové svižné, dynamické, jsou tam i fajné melodie...
Red Bull: kdyby tě QOTSA nechytli, tak bych se ani moc nedivil...asi to není muzika pro každého, no
(občas se proklínám že hraju metal a nejsem stonerař
)
Já osobně tipuju samotnou Era Vulgaris ... podle mě by to byl fajn singl, je to takové svižné, dynamické, jsou tam i fajné melodie...
Red Bull: kdyby tě QOTSA nechytli, tak bych se ani moc nedivil...asi to není muzika pro každého, no
(občas se proklínám že hraju metal a nejsem stonerař
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
To uz vyslo ... teda ne jako singl ale fanouskum co jsou regnuti na www.qotsa.com dostali v pulce kvetna maly darek v podobe CD kde se nachazel song Era Vulgaris ... s tim ze tento song nebude na regulernim albu, da se predpokladat ze to bude na nejakem singlu jako b-sideDark Axel píše: Já osobně tipuju samotnou Era Vulgaris ... podle mě by to byl fajn singl, je to takové svižné, dynamické, jsou tam i fajné melodie...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dark Axel píše:Nebo:D
prostě že jsem dřive než jsem oběvil Stoner rock začal hrát metal...teď mě to docela mrzí, protože se mi zdá že mám víc talent na vymýšlení...ehm...?jemnějších? riffů než metalových. Prostě že by mi stoner sedl víc.
Proč nemůžeš hrát Stoner rock když ho máš radši a jde ti víc než metal??To je blbost styl si hraj jakej ti vyhovuje..Pokud toho lituješ tak nebředni v metalu a hraj Stoner alepoň budu mít o konkurenci míň
"MOJO" kills modern music...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Hu...no já stáhl Era Vulgaris a tam byl i tenhle song plus nějaké akustické verze těch sklateb
a live Make it wit chu
každopádně...no v tom případě nevím
I'm designer žeru, to bych jako singl přivítal
Red Bull: no jako nevím. Ne že by mě metal nebavil, to zase jo, máme i kapelu (nedávno jsme se dali dokupy), nic moc odcházet nechci, spíše bych časem přemýšlel o další kapele
každopádně...no v tom případě nevím
Red Bull: no jako nevím. Ne že by mě metal nebavil, to zase jo, máme i kapelu (nedávno jsme se dali dokupy), nic moc odcházet nechci, spíše bych časem přemýšlel o další kapele
^Tak to mas nejakou slataninu
Zde je jejich kompletni diskografie vcetne singlu a nejakych splitu, proste vse od nich vyslo ... je tam i sekce bootography a texty
http://www.kyussqotsa.com/qotsa/indexqotsauk.html
Zde je jejich kompletni diskografie vcetne singlu a nejakych splitu, proste vse od nich vyslo ... je tam i sekce bootography a texty
http://www.kyussqotsa.com/qotsa/indexqotsauk.html
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Ok, díky
Troy je můj oblíbenec
hlavně mě oslovuje: ta multiinstrumentalita, mám rád jeho sóla a obdivuju jeho cit pro slide kytaru...a samozřejmě ta image, to je něco
stejně nejlepší lineup je jen Josh, Joey, Troy a Nick...možná ještě Mark
Natasha, Ferrita, Shuman...ti všichni mi tam tak nějak nesedí (no ten Ferrita ještě jo
)
Troy je můj oblíbenec
hlavně mě oslovuje: ta multiinstrumentalita, mám rád jeho sóla a obdivuju jeho cit pro slide kytaru...a samozřejmě ta image, to je něco
stejně nejlepší lineup je jen Josh, Joey, Troy a Nick...možná ještě Mark
Natasha, Ferrita, Shuman...ti všichni mi tam tak nějak nesedí (no ten Ferrita ještě jo
No moje nejoblibenejsi sestava byla z Rated R: Josh, Nick, Brendon a Trautman. Bych rekl ze za tohoto obdobi byla QOTSA nejdivocejsi kapelou vubec - nesrali se s nicim a s nikym - teda hlavne Josh a Nick. Brendon dokonale ovladal lap steel, mezi skladbami rad jamoval na lap steelu, aspon nebyla nuda a skladby vzdycky zacinaly za dozvuku lap steelu, tak to aspon melo na koncertech dobry naboj.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
na Joeym se mi třeba líbí právě to kritizované zrychlování sklateb - je to takové o dost divočejší, nehledě na to, že i přes to zrychlování precizně zahraje i věci ze Songs for a deaf
a upřímně na lap steel jamuje i Troy...viz live in London (myslím že to je ten záznam použitý na through the woods...), sice ne neustále, ale občas jo a pěkně to sedně jak p***l na hrnec (v kombinaci s delayem je to fakt vražedné)
a upřímně na lap steel jamuje i Troy...viz live in London (myslím že to je ten záznam použitý na through the woods...), sice ne neustále, ale občas jo a pěkně to sedně jak p***l na hrnec (v kombinaci s delayem je to fakt vražedné)
Joey se mi zpocatku nezdal jako extra vyjimecny bubenik, ale potom me doslo, ze Josh nepotrebuje bubenika, ktery by byl "dokonale slozitej" v hrani. Staci ze je schopen udrzet perfektne rytmus a ma silu v uhozech - casem se zlepsil a takoveho D. Grohla ve skladbach, kde bubnoval, strci do kapsy. Dokonce pro toto tour ma Joey zredukovanou sestavu bici, takze u skladeb jako je A Song for the Dead na konci v zivych vystoupenich to proste nema cim odmlatit tak, jak je to na albu.
Troy je v klidu - hodne v klidu
Libi se mi, ze na letosnich koncertech si ta vystoupeni uziva tak jako nikdy predtim - je videt ze se citi v kapele skvele!
Shuman je taky dobrej. Myslim, ze zapada do Joshovych predstav a vokalne dovede Nicka i nahradit ve skladbach, kde Nickuv hlas byl vzdy zretelny.
Troy je v klidu - hodne v klidu
Shuman je taky dobrej. Myslim, ze zapada do Joshovych predstav a vokalne dovede Nicka i nahradit ve skladbach, kde Nickuv hlas byl vzdy zretelny.