Josh Homme (Kyuss, QOTSA, Desert Sessions)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jo dobrý je to opravený :wink:
Už se mi to stalo po třetí.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mě ten videoklip přijde superní. Hlavně tam tak fajně paří, že přestože už ten song nějakou dobu poslouchám tak jak jsem to viděl na MTV, tak jsem taky pařil jak hovado :D

Já osobně tipuju samotnou Era Vulgaris ... podle mě by to byl fajn singl, je to takové svižné, dynamické, jsou tam i fajné melodie...

Red Bull: kdyby tě QOTSA nechytli, tak bych se ani moc nedivil...asi to není muzika pro každého, no

(občas se proklínám že hraju metal a nejsem stonerař :D)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
impact

Příspěvek od impact »

Stoner? :D :D
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nebo :D:D

prostě že jsem dřive než jsem oběvil Stoner rock začal hrát metal...teď mě to docela mrzí, protože se mi zdá že mám víc talent na vymýšlení...ehm...?jemnějších? riffů než metalových. Prostě že by mi stoner sedl víc.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

No jako QOTSA dneska uz Stoner neni ... spis Hard rock s psychedelickymi prvky ... prvni dve alba Queens of the Stone age a Rated R jsou vylozene stoner rockove ... Songs for the deaf uz je takovy predel ... Lullabies to Paralyze je smes toho vseho co byli predtim a naznakem toho co z nich bude ...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Dark Axel píše: Já osobně tipuju samotnou Era Vulgaris ... podle mě by to byl fajn singl, je to takové svižné, dynamické, jsou tam i fajné melodie...
To uz vyslo ... teda ne jako singl ale fanouskum co jsou regnuti na www.qotsa.com dostali v pulce kvetna maly darek v podobe CD kde se nachazel song Era Vulgaris ... s tim ze tento song nebude na regulernim albu, da se predpokladat ze to bude na nejakem singlu jako b-side
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Dark Axel píše:Nebo :D:D

prostě že jsem dřive než jsem oběvil Stoner rock začal hrát metal...teď mě to docela mrzí, protože se mi zdá že mám víc talent na vymýšlení...ehm...?jemnějších? riffů než metalových. Prostě že by mi stoner sedl víc.

Proč nemůžeš hrát Stoner rock když ho máš radši a jde ti víc než metal??To je blbost styl si hraj jakej ti vyhovuje..Pokud toho lituješ tak nebředni v metalu a hraj Stoner alepoň budu mít o konkurenci míň :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hu...no já stáhl Era Vulgaris a tam byl i tenhle song plus nějaké akustické verze těch sklateb :D a live Make it wit chu

každopádně...no v tom případě nevím :D I'm designer žeru, to bych jako singl přivítal :)

Red Bull: no jako nevím. Ne že by mě metal nebavil, to zase jo, máme i kapelu (nedávno jsme se dali dokupy), nic moc odcházet nechci, spíše bych časem přemýšlel o další kapele :D
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

^Tak to mas nejakou slataninu :?

Zde je jejich kompletni diskografie vcetne singlu a nejakych splitu, proste vse od nich vyslo ... je tam i sekce bootography a texty
http://www.kyussqotsa.com/qotsa/indexqotsauk.html
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Mám no :? ale co, sice to není úplně ono, ale zase...ty akustické verze jsou fakt skvělé ;-) a ta liveka taky bezvadná
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Tak ta liveka je to I wanna make it wit chu co hráli na through the woods...

Stáhl jsem si i ty desert sessions a to je teprv nářez a sranda :D to první dvojCD mě tak moc nebere, ale naopak zbožňuju 9/10 - hlavně kvůli PJ Harvey... to je sexy vokál :-)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

KYUSS jsou bozi!!!Josh se skvelej,akorát mě s**e,že vyhodil toho věčne sjetýho basáka...teď už nejsouQOTSA to co bejvali.....
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

dotaz pro "znalce", Ferrita je teď stálý člen (tím myslím - bude hrát i na dalších studiovkách?), nebo ho vzali jako klávesáka a doprovodného kytaristu na tour k Era Vulgaris?
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Zatim to spise vypada, ze je tam na toto tour. Alespon to tvrdil Troy v jednom rozhovoru, ale clovek nikdy nevi. Troy do kapely prisel puvodne jen pro jedno tour a kam to dotahl.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ok, díky

Troy je můj oblíbenec :D
hlavně mě oslovuje: ta multiinstrumentalita, mám rád jeho sóla a obdivuju jeho cit pro slide kytaru...a samozřejmě ta image, to je něco :-)

stejně nejlepší lineup je jen Josh, Joey, Troy a Nick...možná ještě Mark

Natasha, Ferrita, Shuman...ti všichni mi tam tak nějak nesedí (no ten Ferrita ještě jo :wink:)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

No moje nejoblibenejsi sestava byla z Rated R: Josh, Nick, Brendon a Trautman. Bych rekl ze za tohoto obdobi byla QOTSA nejdivocejsi kapelou vubec - nesrali se s nicim a s nikym - teda hlavne Josh a Nick. Brendon dokonale ovladal lap steel, mezi skladbami rad jamoval na lap steelu, aspon nebyla nuda a skladby vzdycky zacinaly za dozvuku lap steelu, tak to aspon melo na koncertech dobry naboj.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

na Joeym se mi třeba líbí právě to kritizované zrychlování sklateb - je to takové o dost divočejší, nehledě na to, že i přes to zrychlování precizně zahraje i věci ze Songs for a deaf

a upřímně na lap steel jamuje i Troy...viz live in London (myslím že to je ten záznam použitý na through the woods...), sice ne neustále, ale občas jo a pěkně to sedně jak p***l na hrnec (v kombinaci s delayem je to fakt vražedné)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Joey se mi zpocatku nezdal jako extra vyjimecny bubenik, ale potom me doslo, ze Josh nepotrebuje bubenika, ktery by byl "dokonale slozitej" v hrani. Staci ze je schopen udrzet perfektne rytmus a ma silu v uhozech - casem se zlepsil a takoveho D. Grohla ve skladbach, kde bubnoval, strci do kapsy. Dokonce pro toto tour ma Joey zredukovanou sestavu bici, takze u skladeb jako je A Song for the Dead na konci v zivych vystoupenich to proste nema cim odmlatit tak, jak je to na albu. :lol:

Troy je v klidu - hodne v klidu :) Libi se mi, ze na letosnich koncertech si ta vystoupeni uziva tak jako nikdy predtim - je videt ze se citi v kapele skvele!

Shuman je taky dobrej. Myslim, ze zapada do Joshovych predstav a vokalne dovede Nicka i nahradit ve skladbach, kde Nickuv hlas byl vzdy zretelny.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

u Shumana mě trochu obtěžuje to jeho neustálé házení hlavou :D ale to jsem dost malicherný, jinak je dobrej :-)

ty, hele, Joey nemá dvoušlapku, že? pro "efekt dvoušlapky" hraje kombinaci kopáku a hodně velkého floortomu, myslím si to správně?
Pecka

Příspěvek od Pecka »

Josh je typan....
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“