Výběr
Pravidla fóra
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr
Nebo kdybys chtel vecko, tak si myslim, ze tohle by taky nebyla spatna koupe (je to teda jen kytara za 6000,- ae origo stoji pres 8k
) - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... 00®ion=
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
A já si myslím, že je to špatný kup. Tohle levné véčko nebrat.
Drž se klasických tvarů.
Drž se klasických tvarů.
Hmm stagga mám... sh*t... Ale ke tvaru kytary , mě se ty véčka libí ale když sou aspoň trochu lepčí tak sou drahé
... Jaké tvary byste doporučili a jakej rozdíl v nich je ? Jako třeba sem tedka četl , že se s každým tvarem jinak pracuje tak nevím ktery je asi nejvíceůčelovější...
Naposledy upravil(a) Theory dne 20.12.2009 11:44, celkem upraveno 1 x.
Na kytaru se hraje. To je její účel.Theory píše:Hmm stagga sem měl etě upe na začátku ... sh*t... Ale ke tvaru kytary , mě se ty véčka libí ale když sou aspoň trochu lepčí tak sou drahé... Jaké tvary byste doporučili a jakej rozdíl v nich je ? Jako třeba sem tedka četl , že se s každým tvarem jinak pracuje tak nevím ktery je asi nejvíceůčelovější...
Pak se s ní dají dělat ještě další věci, jako jí třeba roztřískat (ála Nirvana a tisíce jiných), střílet z ní rachejtle (Kiss) nebo si s ní vytřít pr..l (Kirk Hammet), ale tam bych si s tvarem hlavu nelámal.
Zajdi do obchodu, vezmi s sebou někoho zkušenějšího, řekni si cenu, nech si ukázat pár kytar od prodávajícího, vezmi si je do ruky, pomazli se a rozhodni se, která z těch koček bude tvou vyvolenou. A na tvar se neohlížej. Společně s barvou je to až to poslední (za tyhle peníze, samozřejmě
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.