Hlava + box na metal za cca. 18tis.

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Hlava + box na metal za cca. 18tis.

Příspěvek od Kinx »

ja bych si toho polotrandakovyho randalla nekoupil. sam o sobe muze znit hezky ale v kapele temer se stoprocentni jistotou bude znit debilne, pokud vylozene nechces tvrdej prasackej hnusnej tranzistorovej zvuk kterej si umim treba dobre predstavit v necem jako ministry nebo static x.

box urcite neco s V30, Tckama nebo necim normalnim. urcite se vyhni temhle levnejm randallum, peavey a spol - ty repraky v nich jsou na pest. jakmile v tom budou celestiony V30, G12T75 nebo nejaka LEPSI rada eminence (ty ale moc nebejvaj) tak uz to je prislib dobryho zvuku. treba harley benton ktery je u thomanna k mani snad za 10k 4x12 (nebo jeste min) uz je zaklad dobryho zvuku. pruser tech kombicek valveking i toho randalla v kombo verzi jsou repraky - ty jsou uplne o nicem, s pripojenym pouzitelnym boxem to hraje fakt slusne.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Potvrzuju. Kdyz jsem mel VK 212 kombo, tak to hralo tak nejak dostatecne. V momente, kdy jsem zacal hrat pres 1960AV se zvuk zmenil o moc k lepsimu.

xaero: melo by to byt to same, jen jinak nazvane. Oba by ti mely stahovat stredy v celkove ekvalizaci a tlacit ji do Vcka. Pro me treba zbytecna funkce... Je to takovy opak presence, ktery je vyborny pro takove oziveni nastroje a prurez celkovym zvukem kapely, narozdil od Sweep/Contour.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
xaero

Příspěvek od xaero »

Fuj hlavně né Včko :-D po 2minutách z toho bolí hlava :)

Jinak já nevím ale hrál jsem na to RH150 přes box randall za 8500,- a ten zvuk mi doopravdy překvapil. Hrálo to doopravdy lépe než VK s Laney za 12k. :oops: :oops: A hlavně i ten RH150 a box za 8500 je na mě docela drahý i když přijatelný takže mi nic jinýho nezbyde :(
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

xaero píše:Jinak já nevím ale hrál jsem na to RH150 přes box randall za 8500,- a ten zvuk mi doopravdy překvapil. Hrálo to doopravdy lépe než VK s Laney za 12k. :oops: :oops:
Spis bych vinil box :lol: :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Musím se zastat randallu a prohlasit , že v kapele se to neztrácí a repra taky nejsou vůbec špatný , do komb rvou celestiony na tu cenu jsou super nebo aspon byly když randall byl za 14k. Vedle VK a RH50 mi to přišlo jako nejlepší volba, ale zamyslel bych se , už taky koukám po něčem zcela jiném.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
xaero

Příspěvek od xaero »

Ono hlavně mezi hlavami okolo 12ti tis. není moc z čeho vybírat ... :(
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
xaero

Příspěvek od xaero »

Tak Randallek uz je doma :) ale zpoloviny ho mam pod stromecek tak si musim pockat :) at se mam alespon na co tesit :).

Jinak hraje krásně .... ;) díky za všechny rady ... opět jsem dneska srovnával s ValveKingem ale nepřesvědčil mě ;)
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“