Epi LP

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
woro90

Re: Epi LP

Příspěvek od woro90 »

panedge píše:
woro90 píše:
epifon píše:pozor dej na epiny se šroubovaným krkem od těch bych se držel rovnou dál./můj osobní názor je, že typ LP má mít krk lepenej/
K cemu ty predsudky? Neni to jedno, jaky krk by to MELO mit? Treba to ani nebude znit jako LP, ostatne jako nektere metalovejsi kopie LP s tenkym krkem, nebo Raw Power, ale nevidim duvod proc se vyhybat necemu co neni presna kopie. Hudebni nastroje nastesti nepodlehaji zadnym zavaznym normam, tak proc trvat na striktni typizaci?
Protože LesPaul má mít lepenej krk
Puvodni Gibson Les Paul ano. Tak tu kytaru vymysleli a zacali ji tak vyrabet. Muzu ale rict ze LP ma mit singly a hrazdovou kobylku. To, ze se v tomto (puvodnim) provedeni prestaly vyrabet je jina vec. Humbuckery a Tune-O-Matic muzu prohlasit za nevhodne novoty, i kdyz jsou podstatne starsi nez vetsina lidi na foru a jsou dnes v podlstate jedinou konfiguraci na LP, ktera se bezne dela a kazdy si tak LP predstavi.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“