Puvodni Gibson Les Paul ano. Tak tu kytaru vymysleli a zacali ji tak vyrabet. Muzu ale rict ze LP ma mit singly a hrazdovou kobylku. To, ze se v tomto (puvodnim) provedeni prestaly vyrabet je jina vec. Humbuckery a Tune-O-Matic muzu prohlasit za nevhodne novoty, i kdyz jsou podstatne starsi nez vetsina lidi na foru a jsou dnes v podlstate jedinou konfiguraci na LP, ktera se bezne dela a kazdy si tak LP predstavi.panedge píše:Protože LesPaul má mít lepenej krkworo90 píše:K cemu ty predsudky? Neni to jedno, jaky krk by to MELO mit? Treba to ani nebude znit jako LP, ostatne jako nektere metalovejsi kopie LP s tenkym krkem, nebo Raw Power, ale nevidim duvod proc se vyhybat necemu co neni presna kopie. Hudebni nastroje nastesti nepodlehaji zadnym zavaznym normam, tak proc trvat na striktni typizaci?epifon píše:pozor dej na epiny se šroubovaným krkem od těch bych se držel rovnou dál./můj osobní názor je, že typ LP má mít krk lepenej/
Epi LP
Pravidla fóra
Re: Epi LP
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...