Vhodné snímače

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Vhodné snímače

Příspěvek od Nero »

Fade píše:Radim Hladik rika, ze cim vetsi vystup ma snimac, tim vice to zabiji zvuk. Je jen na lidech, jestli se budou ridit jeho radou, nebo ne. Nejlepe si zajdi odzkouset nejaky JS model a uvidis.
Ne všichni ale hrajou stejnou hudbu jako Hladík...
Ivan.ps píše: Ku kobylke by som potreboval niečo,čo zládane aj vyššie skreslenie, teda snímač, ktorý bude konkrétny jasný a hutný aj pri vyššom skreslení a ku krku? Páči sa mi napríklad zvuk Satrianiho, len tie snímače čo používa on sú oproti tým vyšším radám Seyomur Duncan SH o dosť slabšie, tak neviem, či by to nebol problém. Viem, že krkové snímače sú spravidla slabšie, ale napr. snímače "PAF Joe" už patria do trošku inej kategórie (myslím silou výstupného signálu) ako tie SH...
Hele, vůbec není problém mít u kobyly silnější a u krku slabší. Pokud se ti líbí Satrianiho snímače, tak je vyzkoušej. Ono stejně nikdy nebudeš mít jistotu, zda-li je to ten správný snímač, dokud ho na kytaře sám neozkoušíš.

Ono se fakt těžko u těch snímačů radí. Na zvuk má velký vliv kytara a samozřejmě i aparát. Tudíž možné je skoro všechno. mě z tvého prvního postu vyznělo, že bys preferoval silnější snímače, proto jsem psal o těch, o kterých jsem psal. Můžu se plést :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“