Jojo, prave takhle jsem to myslel. Samozrejme, ze si na stare marshally ani nesahne. Nevim no, me uz odrazuje jen to, z ema digitalni efekty primo v sobe...Kinx píše:haze je prave divnej. snazi se bejt jako ty uplne stary marshally ale zni to trochu jak nejaka simulace, je to dost nekonkretni a pomaly. maximalne tak na pomaly blues. osmikilo je o nekolik trid jinde.Fade píše:qwer: To Haze kde do starych marshallu - osmikilo atd
výběr komba - okolo 15 000
Pravidla fóra
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: výběr komba - okolo 15 000
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
to mi nevadi (v ramci moznosti docela dobrej napadFade píše:Jojo, prave takhle jsem to myslel. Samozrejme, ze si na stare marshally ani nesahne. Nevim no, me uz odrazuje jen to, z ema digitalni efekty primo v sobe...Kinx píše:haze je prave divnej. snazi se bejt jako ty uplne stary marshally ale zni to trochu jak nejaka simulace, je to dost nekonkretni a pomaly. maximalne tak na pomaly blues. osmikilo je o nekolik trid jinde.Fade píše:qwer: To Haze kde do starych marshallu - osmikilo atd
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, nadruhou stranu to muze nekomu vyhovovat a je dobre, ze se sortiment levnych lamp rozrostl.
Skervesen 4AP Custom Shop
Myslím že už mám jasno, ale prece jen ještě zajedu do prahy a něco vyzkouším.
Díky moc za rady a názory.
A ještě jedna poslední otázka. Všechny tyhle komba, o kterých padla řeč v pohodě postačej do zkušebny a na nějaký menší podia?
Více méně ano, pokud má ten konkrétní model aspoň 1x12" repro. Pokud vezmeš něco v 2 x 12", nic tím nepokazíš 
Třeba u lanýže mi to nepřijde nutný , sám jsem měl 2x12 kombo a nevyužil jsem to , je to zbytečný pokud nechceš hrát opravdu ve velkym 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
kdyz budes moct tak vem 2x12 (samozrejme pokud to nebude za cenu horsich repro nebo tak), to vyuzijes vzdycky.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Sakra, ještě že ses tu objevil - na VHT jsem totálně zapomněl - a to je to opravdu dobrý nápad. VizNuker píše:Za mě také VHT Lead 20 , je sice fakt , že ten starší Laney je docela nářez za ty peníze, ale radši bych se kouknul i po VHT , já jsem v tom našel ideální zvuk , sice ten aparát není prasopal s tunou gainu , ale nebál bych se , že by se na tom nedal valit metálek , akorát bych měl strach z čistýho kanálu u tý dvacítky , přeci jen je to lampa a docela to i při vyžší hlasitosti kreslí.
komba-zesilovace-reproboxy/nove-vht-aparaty-t17009.html
Protože kytary.cz jsou přímý distributor (respektive teda Audiopartner s.r.o.) - řekl bych.wikxzen píše:Jakto ze je zde tak levny ten VHT Lead 20W kdyz na jinych shopech stoji az 25k?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008