Struny na LP

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Ideální struny

Příspěvek od martina72 »

MilanT píše:
martina72 píše:... struny by neměly hráti takovou roli.
Když tohle o strunách napsal někdo jiný, tak to byl pro tebe překvapivý názor:
martina72 píše:
JohnnyN píše:Přitom jsem myslel, že struny mají na zvuk nástroje spíše minimální vliv
To je překvapivý názor.
Tak jak to tedy je? Rád bych v tom měl jasno.
A taky by mě zajímalo, jak mi pomohou singl snímače ke kulatějšímu a teplejšímu zvuku.

Tohle téma je na zamčení, ale sloučím to, abych to zachoval pro generace příští.
To, že struny by neměly hráti takovou roli, jsem napsal proto, že má vysoce ovladatelnou kytaru s modifikovatelným zvukem, tedy si tam nakroutí, co chce. Pokud ale má "vše naplno", jistě jsou struny velmi důležité (a já takto kytary provozuji, tedy jsem na struny dosti vybíravý).
A ty singly zvolil staromilec, přecjen první LP tak vznikly a ten zvuk se nám líbil, tož tak.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
arcilucifer

Re: Struny na LP

Příspěvek od arcilucifer »

Neslo by tema "idealni struny" zamknout prijde mi to jako snuska blabolu, ty dva posledni rozbory to jen zavrsuji.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

arcilucifer píše:Neslo by tema "idealni struny" zamknout prijde mi to jako snuska blabolu, ty dva posledni rozbory to jen zavrsuji.
On by ho zase někdo brzo založil a zase by bylo brzo naplněno spoustou úžasných tvrzení...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Nero píše:
arcilucifer píše:Neslo by tema "idealni struny" zamknout prijde mi to jako snuska blabolu, ty dva posledni rozbory to jen zavrsuji.
On by ho zase někdo brzo založil a zase by bylo brzo naplněno spoustou úžasných tvrzení...
No prave obzvlast M72 to je jako kdyz van damme zacne myslet....
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“