Project NeoXplorer

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
nbs
Kontaktovat uživatele:

Re: Project NeoXplorer

Příspěvek od nbs »

Teď to nijak moc nepokračuje, nemam moc čas a hlavně peníze, ale krk je nalepenej, krkovej snímač vyfrézovanej a kobylka zapuštěná :twisted:
ObrázekObrázek
... A pořád řešim dilema, jak tu kočku nabarvit a čim jí ozdobit, má někdo nějakej nápad? :lol:
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

nbs píše:... A pořád řešim dilema, jak tu kočku nabarvit a čim jí ozdobit, má někdo nějakej nápad? :lol:
No, už takhle vypadá hezky, tak bych ji jenom nalakoval :-)
Kai

Příspěvek od Kai »

Posledni dobou hrozne zeru zeleny pruhledny lak.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Takový nádherný dřevo bych ošetřil průhledným lakem, ať to je hezky vidět...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Teorge

Příspěvek od Teorge »

No mě by se to líbilo, kdyby se to na chvilku namořilo do nějaké tmavší barvy a po hodině, dvou zbrousilo, at vyniknou ještě více ty tmavší pruhy.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Nalakované čistě bezbarvým lakem by mi k tomu moc nesedělo, ikdyž to dřevo je pěkné, udělal bych to nějak jak popisuje Teorge, ale třeba by se to majiteli nelíbilo....
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Tak už mám v plánu to celý nechat kvalitně nacucat ebenovým mořidlem, ať je to černý jak bota... Potom uvidim co s tim dál, ten bezbarváč by sice byl zajímavej... Ale já nevim, takovej finiš by se mi možná líbil na stratu, na tomhle asi moc ne :)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Zkoušel jsem ji jen v grafickém programu zabarvit, aby to dřevo bylo od černé po tmavě šedou a nevypadá to špatně. Šla by vidět ta kresba dřeva a byla by tmavá.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Jo no, tak sem si to pro představu taky zkusil a vypadá to fakt nebezpečně, jenže můj problém je ve fialově označeným místě :x Musel bych vymyslet nějakou ozdobu, která by to zakryla :lol:

Obrázek
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

udělat širší rámeček kolem snímače a bude to ok :wink:
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
woro90

Příspěvek od woro90 »

core88 píše:udělat širší rámeček kolem snímače a bude to ok :wink:
Neřešit to a bude to ok, případně tomu spáchat nějaký chromovaný či nerezový plech mezi rámečky snímačů, ale to už je kompromis.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Všiml jsem si toho hned na těch prvních fotkách po vlepení, že to máš moc. Měl si ten krk seříznout o ty 2cm
zkus koupit šedou barvu a udělat z ní čáry které navazujou na tu kresbu dřeva. Parkrát to všelijak přesmirkuj atd. a mohlo by se ti povést udělat přechod
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Mastr píše:Všiml jsem si toho hned na těch prvních fotkách po vlepení, že to máš moc. Měl si ten krk seříznout o ty 2cm
zkus koupit šedou barvu a udělat z ní čáry které navazujou na tu kresbu dřeva. Parkrát to všelijak přesmirkuj atd. a mohlo by se ti povést udělat přechod
Jo no, seříznout sem to moh, ale šel sem za tim, že čim víc do de do těla, tim líp...
Nebyl by taky problém ten kousek vyfrézovat a kostičku jasanu tam vlepit, nad čimž možno ještě popřemejšlim... Hoho :lol:
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

a nebylo by lepší nalepit na ten kousek prostě jasanovou dýhu, než to znova frézovat?:D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

stejně to půjde vidět ... když tam dáš dýhu bude tam rozdílnost kreseb dřeva
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

A co to zbrousit trochu zešikma dolů aby se to zase spojilo s tím vrchem?
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

Mastr píše:stejně to půjde vidět ... když tam dáš dýhu bude tam rozdílnost kreseb dřeva
Bude, jasně že jo...asi stejně, jako když to vyfrézuje a dá tam jasanovej hranol. Akorát s tim rozdílem, že dýhu tam dá za 30minut a hranolem zabije celý odpoledne nebo dýl:D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

jistě že povrch bude zarovnaný... tak jsem to nemyslel. Jde o to, že ta dýha už prostě nikdy nebude mít stejnou kresbu a půjde poznat, že je to jiný kus dřeva.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Prostě bych si udělal ze dřeva nějaký kousek, který by tam akorát pasoval a nalepil popř. našrouboval ho tam a zbytek kdyby to bylo nepřesné zaklínkoval malými klínky a pak překytoval a zabrousil dorovna. Já jsem takhle zadělával na svý kytaře díru po singlu, protože jsem ho nevyužil a esteticky mi tam taky neseděl.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

jestli si tu kytaru lakoval barevně tak to je jasné, že to nevadí, ale jeslti si to mořil jako tenhle exp tak tam musela být vidět rozdílnost dřev
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“