Rozepnutí na single vs. paralelní zapojení
Pravidla fóra
Re: Rozepnutí na single vs. paralelní zapojení
Ano myslím. Měl bych dva - jeden na přepínání snímačů, jeden na přepínání zapojení. Nechápu, v čem by pro mě byl ten 3DPDT lepší.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale klasický 3way toggle funguje tak, že volí mezi jedním, oběma, nebo druhým vstupem a má jeden výstup.Bummer píše:Ano myslím. Měl bych dva - jeden na přepínání snímačů, jeden na přepínání zapojení. Nechápu, v čem by pro mě byl ten 3DPDT lepší.
Kdežto na schematu od R.Macha ten DPDT spíná sousední packy
když se podíváš sem, tak je jasné, že DPDT switch je něco jiného
http://www.rmpickups.cz/soubory/schema_ ... _split.gif
(snad jsem to řekl správně)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Nj, trošku jsem pohledal a zjevně se na to ptalo víc lidí (Google). Asi jsem někde nešťastně narazil na switch, který by řešil můj problém tak, jak jsem ho popsal - tj. jeden vstup, tři výstupy - a vsugeroval jsem si, že tak funguje i klasický Gibsoňácký.
Ok, pořídím ten 3DPDT.
Díky DL (btw. Máš nějakou fotku s těmi novými snímači? Já si sice naporoučel černé plastové kryty, jako mám teď, ale i tak mě zajímá ta bílá.)
Ok, pořídím ten 3DPDT.
Díky DL (btw. Máš nějakou fotku s těmi novými snímači? Já si sice naporoučel černé plastové kryty, jako mám teď, ale i tak mě zajímá ta bílá.)
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Jasná páka, pokud můžeš, objednej bílé, je to moc pěkný, jdu fotit, pošlu na ICQBummer píše:Nj, trošku jsem pohledal a zjevně se na to ptalo víc lidí (Google). Asi jsem někde nešťastně narazil na switch, který by řešil můj problém tak, jak jsem ho popsal - tj. jeden vstup, tři výstupy - a vsugeroval jsem si, že tak funguje i klasický Gibsoňácký.
Ok, pořídím ten 3DPDT.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.