Rozepnutí na single vs. paralelní zapojení

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozepnutí na single vs. paralelní zapojení

Příspěvek od Bummer »

Ano myslím. Měl bych dva - jeden na přepínání snímačů, jeden na přepínání zapojení. Nechápu, v čem by pro mě byl ten 3DPDT lepší.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Bummer píše:Ano myslím. Měl bych dva - jeden na přepínání snímačů, jeden na přepínání zapojení. Nechápu, v čem by pro mě byl ten 3DPDT lepší.
No jo, ale klasický 3way toggle funguje tak, že volí mezi jedním, oběma, nebo druhým vstupem a má jeden výstup.

Kdežto na schematu od R.Macha ten DPDT spíná sousední packy

když se podíváš sem, tak je jasné, že DPDT switch je něco jiného
http://www.rmpickups.cz/soubory/schema_ ... _split.gif

(snad jsem to řekl správně)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nj, trošku jsem pohledal a zjevně se na to ptalo víc lidí (Google). Asi jsem někde nešťastně narazil na switch, který by řešil můj problém tak, jak jsem ho popsal - tj. jeden vstup, tři výstupy - a vsugeroval jsem si, že tak funguje i klasický Gibsoňácký.

Ok, pořídím ten 3DPDT.

Díky DL (btw. Máš nějakou fotku s těmi novými snímači? Já si sice naporoučel černé plastové kryty, jako mám teď, ale i tak mě zajímá ta bílá.)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Bummer píše:Nj, trošku jsem pohledal a zjevně se na to ptalo víc lidí (Google). Asi jsem někde nešťastně narazil na switch, který by řešil můj problém tak, jak jsem ho popsal - tj. jeden vstup, tři výstupy - a vsugeroval jsem si, že tak funguje i klasický Gibsoňácký.

Ok, pořídím ten 3DPDT.

Díky DL (btw. Máš nějakou fotku s těmi novými snímači? Já si sice naporoučel černé plastové kryty, jako mám teď, ale i tak mě zajímá ta bílá.)
Jasná páka, pokud můžeš, objednej bílé, je to moc pěkný, jdu fotit, pošlu na ICQ :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“