Sorry woro, nemohl jsem si pomoctworo90 píše:Konečně rozumný člověk....dlabajíč píše:Tak sem to teda vyzkoušel, srovnával sem to se squier affinity stratem. Ten stagg se opravdu hodí tak max. místo pádla na raft. Neznělo to, neladilo. Nedá se svítit.
Stagg 250 GAR212
Pravidla fóra
Re: Stagg 250 GAR212
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Tenhle týden stejně musím skáknout na kytary a ta kráva mě tam deptá už hodně dlouho , takže to vyskouším a dám report a pokud si vzpomenu tak sebou vezmu kameru a nahraju to.... Abych nebyl OT , nekupuj to , se ti každej bude smát 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
A taky nekupuj jinou kytaru než nějaký patvar od Riche nebo Mosera, jinak se ti každý bude smát že jsi měkkýšNuker píše:se ti každej bude smát
Tohle je na přeshubu, uvědomuješ si to? Na tohle jsem hodně háklivý, pokud ještě mi ještě jednou budeš vkládat do úst něco, co jsem neřekl, budu tě muset požádat o osobní setkání.Joey01 píše:Sorry woro, nemohl jsem si pomoctworo90 píše:Konečně rozumný člověk....dlabajíč píše:Tak sem to teda vyzkoušel, srovnával sem to se squier affinity stratem. Ten stagg se opravdu hodí tak max. místo pádla na raft. Neznělo to, neladilo. Nedá se svítit.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Dobře, uvědomuju si to
Ale jak mám vedět, že ti to vadí? Á, to je jedno, škoda mluvit
Jinak se s tebou rád setkám, klidně si můžem zahrát, znám tu dobrého bubeníka 
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pánové stačí - osobní věci řešte po SZ, Joey01 přestaň tu provokovat, zas tak dlouho nehraješ a nejsi na tomto fóru, aby si tu dělal ramena. Reakce na tento příspěvek budou bez milosti mazány. Prosím dál osobní věci po SZ. Kdyby jste měli něco ke mě tak taky po SZ.
Držte se pouze tématu.
Držte se pouze tématu.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Pokud se mám držet tématu, tak jak jste dopadli s tím kombem?
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 10.03.2010 15:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna reakce na můj příspěvek - co napíšu zde platí, pokud mě nebo Worovi něco chceš, tak použíj SZ.
Důvod: Odstraněna reakce na můj příspěvek - co napíšu zde platí, pokud mě nebo Worovi něco chceš, tak použíj SZ.
Moc to hrotite chlapy, tenhle týden jsem aparát bohužel nestihl vyskoušet , ale report podám v pondělí večer.
woro: Riche mám a nepřijdu si moc tvrdej.
woro: Riche mám a nepřijdu si moc tvrdej.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.