Proč myslíš? ... hlava už s tim zvukem tolik neudělá, navíc byl jakoby vyvrácená dopředu, takže křupla jakoby podel (kolem toho šroubu jak vystužuje krk)Atkins píše:Vystužil šroubkama? - Pěkná prasárna
Ulomená hlava na kytaře
Pravidla fóra
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ulomená hlava na kytaře.
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
-
arcilucifer
souhlasim. vzpominky ,jsou casto vic nez penize.penize sou porad jenom platidlo.Teorge píše:Njn, možná to bylo fakt citovým vztahem. Netuším... Ale kvůli vzpomínkám atd bych určité k ceně výrobku "předražené" opravy podstoupil. Např kamarádka má doma kytaru, která ji dostala a provedla první její láskou a taky by ji pryč za nic nedala...
No jo vzpomínky sou jedna věc,přehnaná nostalgie věc druhá,už vidím jak nechám kytaru ,která stála 3 litry opravit za 2 a půl kvůli tomu,že sem na ni kdysi brnkal Jasnou zprávu,to si můžou dovolit ženský,chlapi ne 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
-
arcilucifer
to co sem napsal rozhodne neroubuju na toho borce co plati 2700 za lepeni krku.!panedge píše:No jo vzpomínky sou jedna věc,přehnaná nostalgie věc druhá,už vidím jak nechám kytaru ,která stála 3 litry opravit za 2 a půl kvůli tomu,že sem na ni kdysi brnkal Jasnou zprávu,to si můžou dovolit ženský,chlapi ne
spis to myslim jako" pomijivost penez "versus "nepřehnana nostalgie"
Tak jsem s pánem mluvil přes telefon a on mi tvrdil že byl ještě špatně nalepený nultý pražec,(který jsem mimochodem lepil s kamarádem doma)a pak že je ohnutý krk, který se bude muset rovnat, ten jsem s kámošem taky upravoval, protože když jsem tam dal silnější struny tak drnčely o pražce, pak jsem se ješte dozvěděl že ta ulomená hlava tam nejde nasadit!!! Což je docela dost zajímavý protože mě tam šla nasadit pokaždé. Docela divný ne?
- ...EDGE...
Oups...(EDITED
)
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 21.03.2010 21:32, celkem upraveno 1 x.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Už se nedivím těm 2,7 - oprava kytary není lego!
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
arcilucifer
no uz jenom cekam co s tebe jeste vyleze?!kure221 píše:Tak jsem s pánem mluvil přes telefon a on mi tvrdil že byl ještě špatně nalepený nultý pražec,(který jsem mimochodem lepil s kamarádem doma)a pak že je ohnutý krk, který se bude muset rovnat, ten jsem s kámošem taky upravoval, protože když jsem tam dal silnější struny tak drnčely o pražce, pak jsem se ješte dozvěděl že ta ulomená hlava tam nejde nasadit!!! Což je docela dost zajímavý protože mě tam šla nasadit pokaždé. Docela divný ne?
Nez se ulomil ten krk-byla ta kytara vubec v hratelnem stavu?kure221 píše:Proč?
Stop dreaming, start playing!
Byla v perfektním stavu, o těch věcech co jsem psal jsem ani nevěděl, že jsou špatne, mě se naní hrálo výborně, kvůli tomu sem jí taky kupoval.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
By mne zajímalo, proč jste do tý kytary amatérsky hrabali, když "se naní hrálo výborně"...

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Protože jsem si tam dal silnější struny a ty pak drnčely o pražce tak jsme zvýšili dohmat... A nultej pražec nebyl přilepenej vůbec(to dost rozladovalo kytaru) , tak jsme ho tam přilepovali.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ještě řekni, že to byla klasická španělka, bez vyztužené horní desky a budu naprosto konsternován.Pokud ano, tak upřímně jste se snažil tu kytaru naprosto zničit, a to tím horším stylem - postupně.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Ne, je to jumbo kejtra
Promazal jsem OT
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Tak, už vim stálou cenu bude to rovných 2000kč a to mam prej ješte štestí, že prý tam má více hudebních nástrojů a bude to lakovat najednou, takže kvůli mě nemusí rozdělávat lak, takže to budu mít levnější... No dobrý ne...
upřímná gratulace...Tak, už vim stálou cenu bude to rovných 2000kč a to mam prej ješte štestí, že prý tam má více hudebních nástrojů a bude to lakovat najednou, takže kvůli mě nemusí rozdělávat lak, takže to budu mít levnější... No dobrý ne...
Tak už utekly 3týdny a pořád nic, kytara se pořád (asi) opravuje, no asi to dá práci....
, když to trvá tak dlouho, přilepit hlavu...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Asi sháněj šrouby