Delay
Pravidla fóra
na 3 krabky stoji 2500, na 5 krabek 3000. jeste dela i truwbypass na jednu krabku - ten pak stoji 1000. ja ted prave laboruju mezi tim, jeslti si vsechny efekty poresim truebypassove (docela se mi to uz i dari) a nebo pujdu do te listy... uz sem se zbavil bossovskych efektu a mam ted jen 2 true bypassy a jedine, co mi zbyva je jeste ten delay... premyslim i nad tim marshallem, ktery tady zminoval kolega... bud tenhle digi a nebo to 1st echo od ehx... nejspis to nekde zajedu zkusit... a nebo se na delay vykaslu a koupim si rusky small stoneframikoin píše:uz vis qwere, kolik bude stat ta lista? docela bych o ni taky uvazoval.
ted hlavne resim kabliky mezi krabicky... a taky jake koupit kabely - jestli obyc klasiky od planet waves a nebo uz ty lepsi...
smrcka mi psal, ze dava kabl planet waves za 65kc/m a konektory nejake shity za dvacku.. coz se mi moc nelibi... na kabely mezi kejtrou a kombem dava konektory za 110 a na kabely mezi krabky dava konektor za dvacku? mel jsem za to, ze celkovy retezec je tak silny, jak je silny nejslabsi clen.. a kdyz budu mit signal vedeny 6 konektory za dvacku, tak jaky ma pak vyznam davat na kabel ke kytare konektor za 110 Kc... a tem jeho kecum o to, ze ten planet waves kabl co pouziva on je lepsi nez vsechny hotove kabely od planet waves - tomu taky nejako prestavam verit... no jeste uvidim, zatim me to docela srotuje hlavou vsechno...
nemas nejake nahravky toho delaye? i nejakych kratsich casu, kde byvaji digitaly takove ponekud "plechove"nozaki píše:já si nedávno pořídil Echohead od Marshalla a jsem náramně spokojenej.Clovek si tam muze nastavit nekolik 6 typu echa.V kapele ho pouzivam obcas a doma na nej hraju porad.Jako typci co vymysleli echo a delay jsou frajeri...diky...
a ty nahravky na myspace jsou uz s timhle marshallem?
diky
Nahravky zadny nemam,ale spusta toho je na youtube.Staci kdyz zadas marshall echohead eh-1.Jinak z veci,na ktery jsem pred pul rokem nahraval,mne zbyl jen MXR micro amp.Jinak mam vsechno novy,vcetne toho echa.A tvrde makam a splacimqwer píše:nemas nejake nahravky toho delaye? i nejakych kratsich casu, kde byvaji digitaly takove ponekud "plechove"nozaki píše:já si nedávno pořídil Echohead od Marshalla a jsem náramně spokojenej.Clovek si tam muze nastavit nekolik 6 typu echa.V kapele ho pouzivam obcas a doma na nej hraju porad.Jako typci co vymysleli echo a delay jsou frajeri...diky...
diky
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
no na youtube jsem s uz dival. ale byva tam dost hrozna zvukova kvalita nahravek.. ono zvuk delaye poznas asi jen pres nejakou uz slusnejsi nahravkunozaki píše:Nahravky zadny nemam,ale spusta toho je na youtube.Staci kdyz zadas marshall echohead eh-1.Jinak z veci,na ktery jsem pred pul rokem nahraval,mne zbyl jen MXR micro amp.Jinak mam vsechno novy,vcetne toho echa.A tvrde makam a splacimqwer píše:nemas nejake nahravky toho delaye? i nejakych kratsich casu, kde byvaji digitaly takove ponekud "plechove"nozaki píše:já si nedávno pořídil Echohead od Marshalla a jsem náramně spokojenej.Clovek si tam muze nastavit nekolik 6 typu echa.V kapele ho pouzivam obcas a doma na nej hraju porad.Jako typci co vymysleli echo a delay jsou frajeri...diky...
diky
Mam pocit,ze EHX ma vsechno kompletne analogovy.nodj píše:ahoj,neví někdo,jestli jsou krabičky electro harmonix digitální nebo analog?Jestli má nějaký analogy,tak jaký konkrétně?Díky
Ja s moc tolik delayu nezkousel a tenhle mne fakt vyhovoval,tak jsem ho bral.Jinak musim rict,ze mas paradni kytaru,Drive to byl muj vysnenej modelqwer píše:no na youtube jsem s uz dival. ale byva tam dost hrozna zvukova kvalita nahravek.. ono zvuk delaye poznas asi jen pres nejakou uz slusnejsi nahravkunozaki píše:Nahravky zadny nemam,ale spusta toho je na youtube.Staci kdyz zadas marshall echohead eh-1.Jinak z veci,na ktery jsem pred pul rokem nahraval,mne zbyl jen MXR micro amp.Jinak mam vsechno novy,vcetne toho echa.A tvrde makam a splacimqwer píše: nemas nejake nahravky toho delaye? i nejakych kratsich casu, kde byvaji digitaly takove ponekud "plechove"
diky