Ono sa to dost spatne foti, kedze sa to cele leskne, ale snad to budete vidiet:
http://j.mp/bublina1
http://j.mp/bublina2
Edit: Ked tam bolo to logo tak to vobec nebolo vidno, kedze logo Washburn bolo akurad nad tym.
Akusticka gitara - Washburn vs. Takamine vs. ?
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Akusticka gitara - Washburn vs. Takamine vs. ?
To dost silně pochybuju, že by pod tím byl hrbol ze dřeva - spíš jde o nějaký problém čistě jen pickguardu. Na zvuk to žádný vliv nebude mít, nicméně pokud ti to vadí, tak to je důvod na reklamaci.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- ...EDGE...
To je zajimave, ale podle me je to jen v tom plastu.
To by bol asi ten lepsi pripad, ktovie mozno je tam len nejaka vacsia vrstva lepidla ktovie.
Inak vymena pickguardu je bezna vec? Myslim, ci si to mozem spravit aj ja sam, alebo sa to robi len "v servise". (samozrejme to neplanujem, len zo zvedavosti :-p)
Inak vymena pickguardu je bezna vec? Myslim, ci si to mozem spravit aj ja sam, alebo sa to robi len "v servise". (samozrejme to neplanujem, len zo zvedavosti :-p)
- ...EDGE...
No ja bych si ho chtel sundat...ale nevim no
Sunadaval jsem pickguard z martinky, ač jsem byl varován že tím přicházím o záruku
.. taková k****
Trik je v tom zahřát lepidlo (tzn.přes pickguard) fénem - ale nepřehánět to kvůli lepidlu žebrování (ale tolerance než by povolilo žebrování je asi dost velká, takže to by se asi muselo fakt fest přehnat..)
Martin to lepí takovou tou oboustrannou samolepící folií, ale tak tenkou, že to vypadá jako vrstva lepidla..
Roh pickguardu šel nadzvednout nehtem, pak jsem tomu pomáhal dental flossem/zubní nití, poslední cca třetinu už mě to nebavilo, tak jsem to opatrným tahem nadzvedával a postupně se to odlepilo. Lak zůstal na kytaře
zbytky lepidla šly dolů techn.benzínem ... mission accomplished
Trik je v tom zahřát lepidlo (tzn.přes pickguard) fénem - ale nepřehánět to kvůli lepidlu žebrování (ale tolerance než by povolilo žebrování je asi dost velká, takže to by se asi muselo fakt fest přehnat..)
Martin to lepí takovou tou oboustrannou samolepící folií, ale tak tenkou, že to vypadá jako vrstva lepidla..
Roh pickguardu šel nadzvednout nehtem, pak jsem tomu pomáhal dental flossem/zubní nití, poslední cca třetinu už mě to nebavilo, tak jsem to opatrným tahem nadzvedával a postupně se to odlepilo. Lak zůstal na kytaře
I´m wheels... movin´wheels
- ...EDGE...
No..mozna ho tam necham, precejen se obcas sleduju ze prstynnek/trsatko ulitava z planovane drahy...
V tom případě jo, já hraju jen prstama, trsátkem tak jednou za rok 
I´m wheels... movin´wheels