Zkus si vyplnit odkud jsi a třeba se ti někdo z okolí ozveT1-4 píše:U krku je origo HB Dean z vyroby. U kobylky nahrazenej EMG707kou.
Na par aparatech sem to zkousel ale ne na zadnym poradny. Vsechno takovy ty kopie kopie apod.. Nemam v okolik nikoho kdo by hral tvrdou muziku a mel na to poradnej apec.
Snimac na sedmistrunku
Pravidla fóra
-
Teorge
Re: Snimac na sedmistrunku
baterka fungl nova. uz si zacinam myslet ze je to proste normalni zvuk toho snimace.
Dean Avalanche 7 + EMG707, IMG Stage Line GAT-100R+4x12 box, DigiTech RP7
Zajdi si s tou kytarou někam do hudebnin, nebo k někomu, kde ji můžeš vyzkoušet na nějakém jiném ampecu. Do té doby to tu zbytečně nehaň, je jasné, že to je subjektivní. Osobně se přikláním k tomu, že je to tím Behrem, protože už s něma nějakou zkušenost taky mám, tak vím, co od nich čekat.
Nicméně EMG707 je jeden z nejlepších snímačů na sedmy, který existuje a kromě pár pasivů, které mají ale hodně svérázný charakter, lepší neznám. Blackouty mi ze všech ukázek i srovnání na jedné kytaře a stejném ampecu přijdou proti nim jako přegainované syčáky. Jediné dobré sedmařské snímy mi přijdou buďto Lundgreny, na které hrají třeba Meshuggah. To je psycho snímač, který má kovový zvuk, až se ti udělá stříbřenka na uších. Pak zní dobře určité DiMarzia, ale nevím konkrétně který to byl.
Hodně ale dělá ampec, a mnohdy více, než kytara. Druhý kytarista na jedné naší zkoušce měl Schecteru s EMG707 píchlou do Behra. Já měl tu svoji s EMG HZ7A píchlou do Crate FW120. Celkový přednes z mojeho gearu byl tak 2* lepší, než jeho, hodnoceno nezávisle čtyřma lidma, i přesto, že ten Crate není bůhvíco za super věc.
Koukni, jak EMG707 umí válet:
To je prostě zvuk, na to nic nemá
pro mě....
Nicméně EMG707 je jeden z nejlepších snímačů na sedmy, který existuje a kromě pár pasivů, které mají ale hodně svérázný charakter, lepší neznám. Blackouty mi ze všech ukázek i srovnání na jedné kytaře a stejném ampecu přijdou proti nim jako přegainované syčáky. Jediné dobré sedmařské snímy mi přijdou buďto Lundgreny, na které hrají třeba Meshuggah. To je psycho snímač, který má kovový zvuk, až se ti udělá stříbřenka na uších. Pak zní dobře určité DiMarzia, ale nevím konkrétně který to byl.
Hodně ale dělá ampec, a mnohdy více, než kytara. Druhý kytarista na jedné naší zkoušce měl Schecteru s EMG707 píchlou do Behra. Já měl tu svoji s EMG HZ7A píchlou do Crate FW120. Celkový přednes z mojeho gearu byl tak 2* lepší, než jeho, hodnoceno nezávisle čtyřma lidma, i přesto, že ten Crate není bůhvíco za super věc.
Koukni, jak EMG707 umí válet:
To je prostě zvuk, na to nic nemá
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A ty originály teda byly pasiv? Teď tam máš jeden aktiv a jeden pasiv? Tahle dvojkombinace nemusí vždy pracovat optimálně, takže je možný, že zrovna to způsobuje, že aktiv hraje špatně. Jaké používáš potenciometry, vyměnil si je při instalaci EMG?T1-4 píše:U krku je origo HB Dean z vyroby. U kobylky nahrazenej EMG707kou.
Na par aparatech sem to zkousel ale ne na zadnym poradny. Vsechno takovy ty kopie kopie apod.. Nemam v okolik nikoho kdo by hral tvrdou muziku a mel na to poradnej apec.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
to demilich-DiMarzi Blaze myslíš?
To video co sem postnul Lich-tak přesně mi to hrálo když jsem ten snímač měl-středy sedět někomu nemusí to chápu ale gain to mělo
jestli jsi ze zlína tak se můžem domluvit..... 
To video co sem postnul Lich-tak přesně mi to hrálo když jsem ten snímač měl-středy sedět někomu nemusí to chápu ale gain to mělo
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
ano bedna muze tak zprasit zvuk. navic ten snimac je fakt v pohode i na to co pisesT1-4 píše:Jasny taky nemam o behringeru nejaky extra mineni ale porad si myslim ze neni mozny aby bedna tak zprasila zvuk.
Jo. No má ho Fredrik z Meshugy na té svojí jednosnímačové ibanezce šedočerné. Je to Blaze, jenomže právě ten Blaze má ještě myslím tři pod-modely...DirX píše:to demilich-DiMarzi Blaze myslíš?![]()
To video co sem postnul Lich-tak přesně mi to hrálo když jsem ten snímač měl-středy sedět někomu nemusí to chápu ale gain to mělojestli jsi ze zlína tak se můžem domluvit.....
Brutální zvuk drtičky na beton. Vím, že se všichni zblijou, ale já ten zvuk žeru, to je zlo
Jestli se někomu podaří identifikovat ten ampec za ním, má u mě pivo...
A ta kytara, mlask, ta je. 33 na dvanáctém pražci, hell yeah. Kdo ví, ten ví
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
jj primovej zvuk. takovej bych klidne bral 
Lich-stejně to valil přes Pod XT....
Tak to teda polaboruj a dej vědět jak to dopadlo....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Vidíš snad za ním někde PODa ty lajdáku?DirX píše:Lich-stejně to valil přes Pod XT....![]()
Vidíš snad ten aparát svítit?Demilich píše:Vidíš snad za ním někde PODa ty lajdáku?DirX píše:Lich-stejně to valil přes Pod XT....![]()
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ještě řekni, že ho tam má jen na okrasuDirX píše:Vidíš snad ten aparát svítit?Demilich píše:Vidíš snad za ním někde PODa ty lajdáku?DirX píše:Lich-stejně to valil přes Pod XT....![]()
END OT
Tak prodam celolampu, vrazim poda do tranzistoru a bude 
Tak co už je to lepší?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Jeste nevim. Ted nemam cas. O vikendu to cely rezeberu a uvidim.
Jěště mě napadá-tonovou clonu na 707 máš zapojenou?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
ee zadna tam neni. jen hlasitost pro kazdej snimac zvlast.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zopakuji svůj dotaz...
Nero píše:A ty originály teda byly pasiv? Teď tam máš jeden aktiv a jeden pasiv? Tahle dvojkombinace nemusí vždy pracovat optimálně, takže je možný, že zrovna to způsobuje, že aktiv hraje špatně. Jaké používáš potenciometry, vyměnil si je při instalaci EMG?T1-4 píše:U krku je origo HB Dean z vyroby. U kobylky nahrazenej EMG707kou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jestli jsi ty potenciometry nevyměnil tak je to průůůůůůůser....aktiv/pasiv?proč by to mělo dělat neplechu když každý pracuje samostatně?nebo se pletu? 
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Nevim jak je to zapojeny. Ani nevim co tam bylo za snimace. Koupil sem kytaru kde je jeden ze snimacu nahrazen aktivem EMG707. A hraje to
Vic sem to nepytval aby to nebylo jeste horsi. Pres vikend to rozeberu a nakreslim jak je to zapojeny