humbucker do strata
Pravidla fóra
Re: humbucker do strata
tak já jsem s předěláváním kytary zatim nazačátku dobrousil sem jí ted dám lak a barvy a ještě mě čeká vrtání na floyd rose
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak se kdyžtak v Home-made sekci v nějakém relevantním threadu pochlub pár fotkama - jistě to někoho může inspirovat 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Díru na floyda udělej před lakováním - ta prohlubeň umožňující pořádné přitažení by měla být také nalakovaná. Díry na opěrné šrouby spíš až do nalakované, ale ten lavor pod floydem by měl být lakovaný.petrvach píše:tak já jsem s předěláváním kytary zatim nazačátku dobrousil sem jí ted dám lak a barvy a ještě mě čeká vrtání na floyd rose
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...