humbucker do strata

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
petrvach

Re: humbucker do strata

Příspěvek od petrvach »

tak já jsem s předěláváním kytary zatim nazačátku dobrousil sem jí ted dám lak a barvy a ještě mě čeká vrtání na floyd rose
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak se kdyžtak v Home-made sekci v nějakém relevantním threadu pochlub pár fotkama - jistě to někoho může inspirovat :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
woro90

Příspěvek od woro90 »

petrvach píše:tak já jsem s předěláváním kytary zatim nazačátku dobrousil sem jí ted dám lak a barvy a ještě mě čeká vrtání na floyd rose
Díru na floyda udělej před lakováním - ta prohlubeň umožňující pořádné přitažení by měla být také nalakovaná. Díry na opěrné šrouby spíš až do nalakované, ale ten lavor pod floydem by měl být lakovaný.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“