caw, stavim neco podobneho, ale mam takovy problem
uz tam mam vetsinu kondu ale tri chybi, sel sem je koupit a doma pomichal se staryma a nwm jakou maji hodnotu, neni to tam napsane, jenom nejake cisla, zkusil sem to vyfotit, prosim napiste mi jakou maji hodnotu http://sharpet.rajce.idnes.cz/over_drive/#album
dik moc
Usually the first two digits of the code represent part of the value; the third digit corresponds to the number of zeros to be added to the first two digits. This is the value in pf.
můžu se zeptat,co v tomhle zapojení http://jaraban.rajce.idnes.cz/krank/ znamenají ty červené obdélníčky s tečkami??? jestli to je jako přerušení.....díky....
jo, to je prepuseni cesty
a ktem mym kondum, mohl my mi nekdo napsat jake maji hodnoty?
na tom jednom neni nic napsane ale aspon jaky je ten maly zluty a ten tmave hnedy?
podle tech tabulek mi vyslo uplne neco jineho, v tom obchode mi to dali z ozacenych krabicek tou hodnotou
ale ted fakt nwm, prosim poradte
27nF by mělo mít napsáno 273 a 1nF 102.....sem slepej jak patrona,tak na těch fotkách vidím prd.....tak si to prohlídni sám....jinak jestli tam máš 2 bez označení a v objednávce jsi chtěl 2X 1nF,tak by to mohly být teoreticky oni...
vrablc.v píše:ok, tak ty kondy sem uz vyresil(dali mi jine pomichali to)
ale tad nevim jak podle znacky potenciometru zjistim na kterou cast potaku to napajet?
koukni se na ten obrazek jak sem posilal je to tam očíslovaný . když ta šipka ukazuje dolů tak je ten pot jen opacne nakreslenej ale jinak to funguje porat stejne .kdyz si nejsi jistej tak si ten vykdes otoc tak aby šipka toho potu kterej te zajima smerovala nahoru nebo si napis cisla k vyvodum a je to .u toho potu P1 spoj vyvody 2 a 3 a pak to vytahni na zem nic víc v tom neni
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
vrablc.v píše:jasne, už asi chapu
to core88:
a ten noisy cricket mi nejede ani s tym trandem jak psal woro, nakonec to asi taky reinkarnuji na rubyho
super no ten noisy cricket nevim jestli je neco blbe ve scematu nebo čim to je .docela by mě zajímalo jestli to někdo postavil a rozchodil ruby je v podstate to samy jen vo přepínač a potak chuší
vrablc.v píše:tak snad to vyjde i me
jenom pro upresneni trand bf244 a ma napsane F487 PH88
ok?
ja tam ma napsano PH244B . ale to asi zalezi na vyrobci co tam napise nebo to taky muze bejt z jiny serie . v tom znaceni se neviznam . zapoj to podel datasheetu k BF 244 a bud to pude nebo nee
Hele to je celkem normální že to neběží, mohl jsi tam kdekoli něco špatně připájet nebo zaměnit odpory. Během dnešní noci jsme s Ludvou (mrkendy) dodělávali jeho lampáč a když jsem kontroloval zapojení, jeden odpor mu tam chyběl, jeden měl špatnou hodnotu a jeden drát vedl na špatnou díru patice. A to oba víme jak to funguje a co je co, a pájení nám problém nedělá. Professor Tweed (simulace lampáče z runoffgroove) mi také běžel až na druhý pokus, zmrvil jsem zapojení, protože jsem ho předělával na veroboard a dělal jsem to z hlavy - na druhý pokus už jsem si vyleptal plošňák.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...