zpěv- typy triky

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Skořepný Šokátor

Re: zpěv- typy triky

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

panedge: Myslel "naladil se" do 10 minut, ne že mu trvalo 10 minut do prvního skřeku...
fekál.
panedge

Příspěvek od panedge »

Já právě zpívat vůbec neumím,teda někdy jo,ale je to žalostně málo kdy.No dobrá už mi dejte s těma 10 minutama pokoj.Když tě to baví,tak proč si nezazpívat,myslel sem,že máš větší ambice.Ale stejně si myslím,že zpěv se nedá tak vytrénovat,aby si zpíval furt čistě,obzvlášť ten kdo hůře slyší.Ale jinak s vervou do toho,třeba budeš jeden z těch kterým se to podaří..
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
D@vit
Bandzone: http://bandzone.cz/farside
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D@vit »

froukees píše:mám problém s tim slyšet sám sebe.. asi největší problém všech.. když si dám ruku prstama za ucho dlaní k puse aby mi to přivedlo ten opravdovej zvuk, tak je to mnohem lepší a nepřijde mi že by se to kvuli tomu mělo vzdávat.. ale nevím no, zas zpívat s rukou u ucha asi celý život nejde :) jen by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s tímhle, jestli se to dá naučit...
Na tohle se mi nejlíp osvědčil mikrofon a reprobox - když to je tak nahlas že se neslyšíš "vnitřně", tak si časem zvykneš na svuj hlas jak zní v reálu a časem si to spojíš s tim co slyšíš vnitřně a vznikne podobnej efekt jako třeba že necejtíš vůně/smrady který jsou z tvýho těla :D prostě se ti změní vnímání tvýho hlasu, přestaneš ho tolik vnímat zevnitř a usylšíš ho časem trochu víc zvenku než teď :D nevim jestli je na tohle nějakej odbornej termín či co, ale u mě to takhle fungovalo :wink: takže doporučuju si někde vyzkoušet zpívat na mikrofon
Jsem zpěvák skupiny FARSIDE
Působím také jako 3D grafik
rene

Příspěvek od rene »

panedge: Kamarád když začal se zpěvem tak byl na tom možná ještě hůř než o čem se tady bavíme.O pár let později(dneska) zpívá ve třech kvalitních sborech a dělá sólistu. Je to málo na dotáhnout to někam? Jak už jsem psal. takřka každej se to může naučit. Zbytek je v předchozim příspěvku.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“