KUSTOM HV100
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: KUSTOM HV100
a crate v18 + krabka-z vlastni zkusenosti, da se stim zit 
Předem upozornuju , že ten reverb co je v tom Cratu zní jak když mlátite hlavou do kontejneru , je to nepoužitelný, jinak souhlasím s tím aby sis pořidil levnou lampu (jako třeba ten crate) a dokopával to nějakym overdrivem , skusil bych klasiku jako je TubeScreamer nebo třeba Vox Bulldog je pošušnání

.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Sorry, moje chyba. V tvým postu jsem viděl krabku místo multáku - taky pak mluvím o DS-1...McKozias píše:bud si to spatne precetl nebo si tu protirecis..psal jsem multak za litr, ne krabkuNero píše:Rozhodně nesoouhlasím. Na bazaru se dají kolem 1000 koupit slušné krabky, s kterými budou lampy hrát dobře. Ono i s obyčejnou DS-1 lze dostat slušný zvuk, když člověk ví, jak s ní zacházet.McKozias píše: jenomze v pripade celolampy ty experimenty taky stoji anke prachy a prdnout pred celolampu multiefekt za 1000 je podle me hrozna prasarna..ale jinac souhlasim, za ty penize uz sezenes celolampu, otazka jestli ti staci ty zvukove moznosti
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Souhlas - jen ten reverb v kombu je slabší, ale dá se s ním přežít.Stanley06 píše:za mě ano Crate V18 + booster, overdrive nebo distortion krabka, reverb máš v kombu jako základ to podle mě bude slušnýale nikomu to nenutim... doufám, že se vyjádří i ostatní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
reverb vem čert
lampa je prostě lampa a když má někdo 11t. na aparát, tak je kravina kupovat tranďák (nebo tranďák s nějakou jednou lampičkou, která tam akorát "svítí").
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak
navíc někde jsem četl, že se z toho dá dostat ještě víc
Nechal jsem si tohle kombo zkontrolovat a dodatečně upravit zejména v korekcích (protože kombo má normálně příliš výrazné basy a celkově více kulatější zvuk) vyhlášeným mágem přes komba panem D. Zemanem. Udělal mi z toho `dravce`, jak on říká. V těch korekcích prý bylo několik chyb, tak tomu vychytal muchy, upravil i reverb. Kombo má po úpravě i hezčí CRUNCH. Prý parádní kombo, za ty prachy nechtěl ani věřit. Chválil i slušnou kvalitu reproduktoru CRATE a celkové zpracování. Samozřejmě, že s reprem CELESTION by to bylo zase zvukově někde jinde, ale i tak to hraje po jeho seřízení naprosto skvěle. Netušil jsem, že se to dá ještě takhle vylepšit, ale kdo umí ten umí. Díky Dušane Zemane!
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
tak za 11t. jde už koupit hodně "slušných" lampových aparátů a nemusí to být zrovna Crate V18, ikdyž proti tomu nic nemám... 
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
jasně
já jsem zvyklej na svoje poměry takže se snažim za peníze, který někde těžce vydělam dostat co nejvíc hudby a tohle mi v kategorii kolem 6t (cena bazarového KUSTOM HV100 - původní záměr threadu) příde jako dobrá volba, ale jak už jsem psal, nikomu nic nenutim 
St.Anley Tube Amps
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
reverb je prdelni to je fakt, ale ani mi tma moc nevadi, nepouzivam ho..