KUSTOM HV100

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Re: KUSTOM HV100

Příspěvek od McKozias »

a crate v18 + krabka-z vlastni zkusenosti, da se stim zit :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Předem upozornuju , že ten reverb co je v tom Cratu zní jak když mlátite hlavou do kontejneru , je to nepoužitelný, jinak souhlasím s tím aby sis pořidil levnou lampu (jako třeba ten crate) a dokopával to nějakym overdrivem , skusil bych klasiku jako je TubeScreamer nebo třeba Vox Bulldog je pošušnání :D :-)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

McKozias píše:
Nero píše:
McKozias píše: jenomze v pripade celolampy ty experimenty taky stoji anke prachy a prdnout pred celolampu multiefekt za 1000 je podle me hrozna prasarna..ale jinac souhlasim, za ty penize uz sezenes celolampu, otazka jestli ti staci ty zvukove moznosti
Rozhodně nesoouhlasím. Na bazaru se dají kolem 1000 koupit slušné krabky, s kterými budou lampy hrát dobře. Ono i s obyčejnou DS-1 lze dostat slušný zvuk, když člověk ví, jak s ní zacházet.
bud si to spatne precetl nebo si tu protirecis..psal jsem multak za litr, ne krabku
Sorry, moje chyba. V tvým postu jsem viděl krabku místo multáku - taky pak mluvím o DS-1...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Stanley06 píše:za mě ano Crate V18 + booster, overdrive nebo distortion krabka, reverb máš v kombu jako základ to podle mě bude slušný :wink: ale nikomu to nenutim... doufám, že se vyjádří i ostatní...
Souhlas - jen ten reverb v kombu je slabší, ale dá se s ním přežít.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

reverb vem čert :) lampa je prostě lampa a když má někdo 11t. na aparát, tak je kravina kupovat tranďák (nebo tranďák s nějakou jednou lampičkou, která tam akorát "svítí").
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

přesně tak :wink: navíc někde jsem četl, že se z toho dá dostat ještě víc :wink:
Nechal jsem si tohle kombo zkontrolovat a dodatečně upravit zejména v korekcích (protože kombo má normálně příliš výrazné basy a celkově více kulatější zvuk) vyhlášeným mágem přes komba panem D. Zemanem. Udělal mi z toho `dravce`, jak on říká. V těch korekcích prý bylo několik chyb, tak tomu vychytal muchy, upravil i reverb. Kombo má po úpravě i hezčí CRUNCH. Prý parádní kombo, za ty prachy nechtěl ani věřit. Chválil i slušnou kvalitu reproduktoru CRATE a celkové zpracování. Samozřejmě, že s reprem CELESTION by to bylo zase zvukově někde jinde, ale i tak to hraje po jeho seřízení naprosto skvěle. Netušil jsem, že se to dá ještě takhle vylepšit, ale kdo umí ten umí. Díky Dušane Zemane!
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak za 11t. jde už koupit hodně "slušných" lampových aparátů a nemusí to být zrovna Crate V18, ikdyž proti tomu nic nemám... :)
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

jasně :wink: já jsem zvyklej na svoje poměry takže se snažim za peníze, který někde těžce vydělam dostat co nejvíc hudby a tohle mi v kategorii kolem 6t (cena bazarového KUSTOM HV100 - původní záměr threadu) příde jako dobrá volba, ale jak už jsem psal, nikomu nic nenutim :lol:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

reverb je prdelni to je fakt, ale ani mi tma moc nevadi, nepouzivam ho..
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“