wah na metličku

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Varach

Re: wah na metličku

Příspěvek od Varach »

Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak si dovolím tohle znásilnit :D
Chci se zeptat, jestli je nějaký výrazný rozdíl ve zvuku mezi kvákadly CryBaby GCB 95 a CryBaby 95Q?Zatím co jsem pochopil, 95Q se narozdíl od GCB-95 samo ''vrací''.Je tam ještě nějaký výrazný rozdíl?Jinak ten ''zpětný chod'' by snad šel nějak vytunit i na GCB ne? :DDěkuji za odpovědi...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hele, už jen čistě logická dedukce - GCB je o 12 stovek levnější, myslíš, že to bude hrát stejně? 95Q má kontrolu "Q" a boost, plus teda to touch-sensitive spínání.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Varach

Příspěvek od Varach »

No když jde o 12 stovek levnější wah tak se na mě koukáte jak na debila, ale když někdo napíše, že mexikánec je lepší než o polovinu dražší USA tak mu to neberete :D Prosím nebrat doslova :)
Naposledy upravil(a) Varach dne 13.02.2011 12:48, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

U kytary je jaksi více proměnných, než u poměrně jendoduchého efektu. :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Jo na metal a na zkreslené zvuky mi příjde nejvhodnější Tremonti wah, neuveřitelný rozsah ve středech a luxusní ovládání. Dunlopem nic nezkazíš, akorát je s ním horší práce, ale zase je o polovinu levnější.
Mám na prodej klasické Dunlop GCB-95 ve 100% stavu, hraný akorát jednou na pódiu, kolem 1300,- kdyžtak SZ
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“