Funkce dobrého zesilovače
Pravidla fóra
Re: Funkce dobrého zesilovače
dobry aparat ti zlepsi zvuk, pokud nehrajes jako uplny trotl a vis jak si to nastavit + par zakladnich faktu o zvuceni aparatu nazivo. proste sh*t za litra pres mikrofon do pa bude opravdu hrat jinak nez diezel VH4 s boxem
kdyz ale budes mit dreveny ruce, zcestny nastaveni a debilni hluchou kapelu za zadama tak ti ani sveceny diezel nepomuze...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
posledni dobou hravame vlastne skoro porad nazvuceny takze to neresim, ale treba v brooklynu se hrava naostro a tam potrebujes silnej amp, jenze paradoxne na koncertech sem to musel davat na daleko min nez na zkousce, protoze pred bednou se sice skoro neslysis, ale lidem deset metru daleko to rve predkozky..turbo_MaCk píše:1. potřebuješ dobrý zvuk, který ten mikrák získá... někdo má rači silnější a má opravdu čistý zvuk... já mám rád padesátku a rád si ji za zádama vysolím, odposlechy mě s***u, já je nepotřebuju, potřebuju to slyšet za zádama. RAči ten mikrák oddělám a pošlu to rovnou k lidem z aparátu když už. a pa sou taky prostory, kde se prostě mikrákem nezvučí (a sou tam dobré koncerty). Zrovna teď příští pátek na skleněné louce to pustím z boxu přímo na lidi bez zvučení...
jak je tam ten klip blinku - pochopil bych ze maji na kytaru mesy, prece jen to hraje dobre, a kytara ma nejaky vyraz, ale aboslutne nechapu na co tam ma takovy brutalni lednicky na basu kdyz stejne hraje jen neuveritelne nudny brumlani, ktery stejne neni skoro slyset
Není nic lepšího, než říznout do struny a nechat tancovat svoje vnitřnosti. To by nějaký prdítko s jedním 10" reprem asi nedokázalo.pigdestroyer píše:ale aboslutne nechapu na co tam ma takovy brutalni lednicky na basu kdyz stejne hraje jen neuveritelne nudny brumlani, ktery stejne neni skoro slyset
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
a nebo pokud te zvuci clovek co dela jinak klavesaka v gothicrockove kapeleKinx píše:dobry aparat ti zlepsi zvuk, pokud nehrajes jako uplny trotl a vis jak si to nastavit + par zakladnich faktu o zvuceni aparatu nazivo. proste sh*t za litra pres mikrofon do pa bude opravdu hrat jinak nez diezel VH4 s boxemkdyz ale budes mit dreveny ruce, zcestny nastaveni a debilni hluchou kapelu za zadama tak ti ani sveceny diezel nepomuze...