my leváčci jsme prostě chudáčci... já měl to štěstí, že sem sehnal starší levorukou Ibanezku z bazaru za pár šušní. sice byla na pohled v horším stavu, ale technicky je na tom dokonale...Sadam.S píše:oops, tak to sorry.. o to líp bys ale měl vědět, jak dobře se sháněj levoručky přesně podle představAmid píše:Ne, sem levák, viz. podpis
Cort X11 pro leváka
Pravidla fóra
Re: Cort X11 pro leváka
-
woro90-1
Ach jo... Zase Amidova válka proti tremolům
Asi si budu muset dát do podpisu svoji adresu a ceduli že za pár pivek seřídím cokoli aby se to nerozlaďovalo...
Na mě nemášAmid píše:já měl to štěstí, že sem sehnal starší levorukou Ibanezku z bazaru za pár šušní.
Hraje ale taky pěkně
Hej, odkud sešworo90-1 píše:Ach jo... Zase Amidova válka proti tremolůmAsi si budu muset dát do podpisu svoji adresu a ceduli že za pár pivek seřídím cokoli aby se to nerozlaďovalo...
Pár piv bych obětovat moh
EDIT: Hm, tak jak koukám na původní účet... na h***o to je
no jo, všechno se dá ''seřídit'', kytaru za 6000kč s 2zvrat tremolem bych ale nekupoval.woro90-1 píše:Ach jo... Zase Amidova válka proti tremolůmAsi si budu muset dát do podpisu svoji adresu a ceduli že za pár pivek seřídím cokoli aby se to nerozlaďovalo...
Mimochodem, proč tomu říkáš válka? vždyť já proti tremolů nic nemám, já je vlastně miluju
-
woro90-1
Ok, tak válka proti levným tremolům
Ber to s nadsázkou. Sadam.S: Přes týden bývám v Praze, ale to ti asi taky moc nepomůže...