Cort X11 pro leváka

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Amid

Re: Cort X11 pro leváka

Příspěvek od Amid »

Sadam.S píše:
Amid píše:Ne, sem levák, viz. podpis :cry:
oops, tak to sorry.. o to líp bys ale měl vědět, jak dobře se sháněj levoručky přesně podle představ :-|
my leváčci jsme prostě chudáčci... já měl to štěstí, že sem sehnal starší levorukou Ibanezku z bazaru za pár šušní. sice byla na pohled v horším stavu, ale technicky je na tom dokonale...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Ach jo... Zase Amidova válka proti tremolům :mrgreen: Asi si budu muset dát do podpisu svoji adresu a ceduli že za pár pivek seřídím cokoli aby se to nerozlaďovalo...
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Amid píše:já měl to štěstí, že sem sehnal starší levorukou Ibanezku z bazaru za pár šušní.
Na mě nemáš :D Já v době, kdy jsem o elektrikách věděl ještě větší ho*no, než teď, sehnal za 3800 v zastavárně GRX70.... sice ji měl přede mnou nějakej k****, takže původní logo na hlavě je obroušený (nejspíš) a místo něj je tam hrbolatě vystřižená nálepka ibanez (ale zezadu je normální štítek i s původem a sériovým číslem) a taky byly stržený některý stavěcí šroubky na dohmat, ale zase má kůl značení pražců :D
Hraje ale taky pěkně ;)
woro90-1 píše:Ach jo... Zase Amidova válka proti tremolům :mrgreen: Asi si budu muset dát do podpisu svoji adresu a ceduli že za pár pivek seřídím cokoli aby se to nerozlaďovalo...
Hej, odkud seš :D
Pár piv bych obětovat moh :D

EDIT: Hm, tak jak koukám na původní účet... na h***o to je :-|
Amid

Příspěvek od Amid »

woro90-1 píše:Ach jo... Zase Amidova válka proti tremolům :mrgreen: Asi si budu muset dát do podpisu svoji adresu a ceduli že za pár pivek seřídím cokoli aby se to nerozlaďovalo...
no jo, všechno se dá ''seřídit'', kytaru za 6000kč s 2zvrat tremolem bych ale nekupoval.
Mimochodem, proč tomu říkáš válka? vždyť já proti tremolů nic nemám, já je vlastně miluju :)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Ok, tak válka proti levným tremolům :wink: Ber to s nadsázkou. Sadam.S: Přes týden bývám v Praze, ale to ti asi taky moc nepomůže...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“