hele borec tam ma vytypovane nejaky lp od stagga ten bude stat cca 4500 plus minus ,za tu cenu koupiworo90-1 píše:Já jsem neviděl ani jeden Squier Bullet co by mě zaujal víc než noname čína. Affinity už jsou na tom lépe, ale už nejsou tak levné. A mimochodem obaly Stagg jsou za ty peníze slušnéarcilucifer píše:proc ?porad vsichni co si chcou koupit prvni kytaru chcou stagg ,jestli ma ten povl tak masitou reklamu.
vzdyt i vtech levnejch kytarych se da vybrat. ne stagg ani obal nebo nas to tady zaplavi .
neslysel sem zadnej stagg co by stal za pozornost.na dekance maj tri prdele skvejrů vyber si jeden ,je to lepsi volbe ,vem si rolanda ,5w laney nebo neco podobnyho a nebudez za tri mesice nasranej .
howghTy šmejdy se prodávají proto, že jsou levné. A koupíš si šmejd a zaplatíš za šmejd, ne jako nejnižší řady známých značek, kdy koupíš šmejd a zaplatíš za šmejd plus kopu peněz za značku.
od squire affinity uplne v pohode.
ta druha pulka o tom šmejdu maš pravdu ,že co se vyroba presouva na vychod se casto spousta veci i ze svetoznamou znackou na hrudi rozsype stejne rychle jako no name.