Tak ony se jim ty RG321MH fakt hodně povedly. Jendoudchá kytara, na které není co zkazit, velmi slušně vybavená (relativně slušné snímače plus to přepínání), cena dost příznivá. Když se seřídí, je to dělo. Měl jsem jich v ruce asi 5 nebo 6 různých kusů a všechny parádní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Jojo... má ji naše kytaristka a poté, co místo jedenáctek natáhla desítky struny, tak se na to hraje parádně.. Jen ty tovární snímače jsou silný jako prase.. Gain 3 na Frontmanu a už je to metal
Moleek píše:Jojo... má ji naše kytaristka a poté, co místo jedenáctek natáhla desítky struny, tak se na to hraje parádně.. Jen ty tovární snímače jsou silný jako prase.. Gain 3 na Frontmanu a už je to metal
Já tam natáhl z devítek jedenácky ale nemužu si stěžovat.
Jejda, jsem si neuvědomil, že se dělaly různé verze. S někerými snímači (aktuální INF) má 5 poloh, s jinými (EMG Designed, první verze RGR) má jen 3 polohový. Pak se mezi těmito dělala přechodná verze s INF a 3 way switchem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Jejda, jsem si neuvědomil, že se dělaly různé verze. S někerými snímači (aktuální INF) má 5 poloh, s jinými (EMG Designed, první verze RGR) má jen 3 polohový. Pak se mezi těmito dělala přechodná verze s INF a 3 way switchem.
To víš čistě náhodou, nebo mi prostě vysvětli jak je možné, že víš ovšem co se šustne naprosto vše. Smekám.
Tak mám ju doma Cort X11 a ihned jsem zpozoroval problém. Jestliže má uzamykatelný tremolo, jak se zamyká? Nějak na to nemůžu kápnout a manuál u kytary ani na webu neni
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
DJ Murano píše:Tak mám ju doma Cort X11 a ihned jsem zpozoroval problém. Jestliže má uzamykatelný tremolo, jak se zamyká? Nějak na to nemůžu kápnout a manuál u kytary ani na webu neni
Tam bude nějaký šroubek kterým se to dotáhne ne?
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík