Repro + hlava , nebo kombo ?
Pravidla fóra
Re: Repro + hlava , nebo kombo ?
Ja si aparát nosím furt kompletný, nikdy si nepožičiavam bedňu. A s tým, ako to znie vonku, som už tiež vybabral, nezvučím cez mikrofón, ale posielam výstup simulácie cez DI, takže to znie furt dobre a furt rovnako. Ako som si stačil zistiť po fesťákoch, ani drahý apec na pódiu nezaručí taký zvuk ako by mal mať, lebo strašne záleží na tom, ako to zvukár nazvučí von, aký má mikrofón, oko ho umiestni, ako posadí korekcie na mixáku atď ... proste lotéria, môže to byť vonku bomba rovnako ako úplná s****a. Takto mu len dám dve linky do sterea a poviem, nech mi to len pridá a maximálne poupravuje výšky podľa svojich bední, a je to, moc veľmi sa tam už zvuk posrať nedá, nepíska to, nehučí, nelezú do toho bicie, nezlieva sa to do maglajzu, a hlavne nezávisí to vôbec od môjho nastavenia volume ... zvukár dostáva stále rovnaký signál, či mám master volume na nule alebo na max. Takže nemám problém s tým, že sa počujem málo/príliš a keď s tým niečo spravím na aparáte, rozhodím zvukárovi pomery ...
Momentálne bez kapely, stále hľadám
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...
Vybavenie - upravený biely HB SC-1000, Marshall JVM 215C, nejaké pedály ...