Inspirace zapojení přepínače Jolana Grazioso Petr Henych sig
Pravidla fóra
Re: Inspirace zapojení přepínače Jolana Grazioso Petr Henych sig
Ty největší tvrďáci mají do kytary dírou po jacku strčený kábl, uchycený uzlem: a přímo napájený na jedinej funkční snímač: bez volume a jiného elektrického hardvéru. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
MIDI preampy to umožňují v podstatě už dnes... A pak jsou tu lidi typu Petrucciho, co si těch 10 kanálů udělají pomocí 3 aparátů a jednoho monstorzního footswitcheWocass píše:Počkej pár let on to někdo vyrobíworo90-1 píše: Ale je fajn že si na přepínání na kytaře zase někdo vzpomněl, přece nemůžeme mít desetikanálové aparáty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Co je to 10 kanálů: když seženu velkou šlapku napíšu na to kanál 1... kanál 10 a budu volit 10 presetů z modelingu: je to 10 kanálů ?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě aby to se to dalo označit jako "nový kanál" Mělo by to mít přinejmenším samostatné ovládání volume ne? Dnešní hlavy už umožňují i korokce zvlášť pro každý kanál. Nebo jsem nepochopil jak to myslíšdalabo píše:Co je to 10 kanálů: když seženu velkou šlapku napíšu na to kanál 1... kanál 10 a budu volit 10 presetů z modelingu: je to 10 kanálů ?
-
woro90-1
Samozřejmě že to není problém vyrobit, ale desetikanálová celolampa už by se asi stěhovala dost mizerně. Jednokanály jsou fajn, dvoukanály o něco lepší (volume zvlášť na každý kanál se rozhodně hodí), ale spíš boost kanál než separátní preamp, tříkanály už mi přijdou trochu zbytečné, dají se dost často nahradit přepínáním na kytaře nebo krabičkou (booster/OD + volume).