Šrouby

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Šrouby

Příspěvek od Atkins »

Poradil jsem Ti? Domnívám se že ano! A že mi to příjde úsměvné? Ano příjde mi to úsměvné a nedomnívám se, že by mi kdokoli mohl hovořit do toho, co mi příjde a co mi nepříjde úsměvné a zda to vyjádřím, či nic... :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Slayer

Příspěvek od Slayer »

Však já jsem taky rád, ale musím zdůraznit jednu malou věc...
Slayer píše:o tom webu sollerguitars jsem věděl, ale nevěděl jsem, že tam mají takovéto věci, já jsem ho nikdy moc neprohledával, takže jsme věděl jen o existanci :mrgreen: tam zřejmě můj problém vyřeším...
Tímto jsem to považoval za uzavřené, ale i tak díky za snahu. Kamarád potřeboval delší dobu koupit něco ke kytaře, ( taky maličkost, ale dosud se neodhodlal ) a tak jsme ho přemluvil aby to objednal teď z webu sollerguitars a k tomu jsme se domluvili ať mi objedná vruty. Tak až dojdou vyzkouším je, a když nesednou tak potom bych následně mohl zkusit alexim.
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Od Sollera jsem bral vruty a byly černočerné. Zatímco jinde jsem si objednal černý hardware a přišel mi cosmo black, to je to co máš ty.
Když už se ze slovenska objednávají takové drobnosti, dají se přibalit aspoň struny, poťáky, aby se to poštovné nějak rozředilo.
shmootik

Příspěvek od shmootik »

Slayer: to je v pořádku, ne každej je strojař. já jsem ti hlavně chtěl poskytnout přesnej název toho co sháníš :wink:
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Slayer

Příspěvek od Slayer »

No však to by byla blbost to objenávat samotné, proto jsem se domluvil se zmámým.
No jak říkám uvidím, jestli tam sednou. A s tou barvou to je pro mě už zavádějící mě stačí aby všechny tři vruty byli stejné. Tady ty ze sollerguitars vypadají tak jak ty říkáš černočerně. Ale možná se to k tomu bude i víc hodit, stejně mezi tím není až zas takový rozdíl. Uvidím teda, až to dojde, a kdyby nesedly, tak budu muset hledat dál.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“