Zatím si čti a čti a vybírej kytary
set kytary
Pravidla fóra
Re: set kytary
Ok, hele, já za chvíli odcházím, tak teď to necháme, já ještě to kombo otřu od prachu (dva měsíce jsem na něj nešáhnul
), ještě zkontroluju, jestli se někde něco nepo*, najdu všechny papíry a, pokud máš čas, zítra nebo v neděli bychom se domluvili na adrese atp... a během týdne už by mohlo být na cestě 
Divej se chlape, Xpose, Stagg,Tenson, Dimavery,Shark nebo jak se těm kytarám nadával, Squier Bullet serie,AXL, prostě tohle nebrat.Na to že máš těch 7 litrů -1400 takže 5600 tak zato se dá sehnat už docela dobrá kytara.Na bazaru se válí hodně ibanezek RG i s vyměněnýma snímačema a nebo fokus LP se Seymour Duncan snímačema atd. atd.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
třeba tahle:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Kdybys ještě nějakou kačku sehnal/pošetřil tak budeš mít solidní kytarku. Mám doma taky Ibanezku (popis) tak o řadu nižší a nemůžu si stěžovat. První jsem měl už zmiňovaný Stagg ale hned co byly peníze šla pryč. Za ty peníze kup určitě bazarovou. Kdyby jsme se nějak domluvili, bydlím 20 km od Zlína, tak by sis ji mohl přijít osahat ať si o nich uděláš zhruba obrázek.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =15&order=
Kdybys ještě nějakou kačku sehnal/pošetřil tak budeš mít solidní kytarku. Mám doma taky Ibanezku (popis) tak o řadu nižší a nemůžu si stěžovat. První jsem měl už zmiňovaný Stagg ale hned co byly peníze šla pryč. Za ty peníze kup určitě bazarovou. Kdyby jsme se nějak domluvili, bydlím 20 km od Zlína, tak by sis ji mohl přijít osahat ať si o nich uděláš zhruba obrázek.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M