Vykonova brzda - dummy load
Pravidla fóra
- citizen.one
Re: Vykonova brzda - dummy load
tak je fakt, ze twin je sakra specificky aparat, nicmene nikdo mi nevymluvi zasah do signalu uz jen tim pridanim do cesty. pravda urcita zmena barvy muze aparatu nakonec i prospet...
naprostej souhlas - u aparátů kde se tvoří zkreslení převážně v preampu je brzda super a ani moc nemění zvukNero píše:Hlavně mám dojem, že i u brzd a aparátů platí, že některé si sednou více a některé méně. Citizen třeba bude na THD v kombinaci s twinem nadávat, já ji budu chválit za spolupráci s Mesou a na mou stranu se asi přidá i Wohma, který ji zkoušel na Englovi...mazzi píše:Každý má jiný požadavky a je jinak náročný. Někdo byl v předchozím životě netopýr, někdo je hluchý
twin nebo plexinu bez ztráty zvuku ukočíruješ těžko...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Samozřejmě - každá brzda musí mít vliv na signál, už jenom kvůli tomu, že mu něco mezi powerampem a reprem stojí v cestěcitizen.one píše:tak je fakt, ze twin je sakra specificky aparat, nicmene nikdo mi nevymluvi zasah do signalu uz jen tim pridanim do cesty. pravda urcita zmena barvy muze aparatu nakonec i prospet...
Nakonec je to všechno o kompromisech a osobních preferencích. Jednomu bude líp znít nevytavený aparát bez brzdy, druhému vytavený aparát s brzdou, třetímu ani jedno
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008