Kabely, kabely, kabely
Pravidla fóra
Re: Kabely, kabely, kabely
chci si dělat kabely doma...doporučte mi prosím nějaké kvalitní kabely/jacky za rozumnou cenu, díky
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak schválně kolik lidí napíše Sommer a Neutrik 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
hohoho
takže tu mám naznačený dva tipy
ještě se chci zeptat, jak poznám, že ten typ kabelu je ten co chci?
na heurece jsem našel dva typy jeden Sommer Cable 300-0071 SPIRIT XXL za 51kč/m a druhej SOMMER CABLE SC300-0051 SPIRIT BK 61kč/m...
Spirit XXL je robustnější - tedy má větší průměr středové "spleteniny" drátků, je tedy víc odolný, ale má díky větší kapacitě horší zvukové vlastnosti než verze Spirit (ne XXL).
takže pokud to chápu dobře, Spirit je sice s menším průměrem, neni tak odolný, ale za to má lepší zvukové vlastnostiqwer píše:Spirit XXL je robustnější - tedy má větší průměr středové "spleteniny" drátků, je tedy víc odolný, ale má díky větší kapacitě horší zvukové vlastnosti než verze Spirit (ne XXL).
JJ. Ono to tak nějak i obecně platí, že čím větší průměr toho vodiče, tím větší je díky větší kapacitě úbytek výšek. Samozřejmě to platí u stejných použitých materiálů, což v případě dvou káblů od stejné značky stejné produktové řady asi i bude pravda.