ENGL Gigmaster 15 vs Thunder 50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Re: ENGL Gigmaster 15 vs Thunder 50

Příspěvek od Wocass »

Nero píše:To já bych se teda podle FS nerozmýšlel, zásadnější jsou pro mě jiné kvality :wink: Proto my to příjde jako nefér rejžování, protože když ten aparát chceš, tak jsi nucen FS koupit.

Ale jsme už poněkud OT...
Asi jsi mě špatně pochopil. Myslel jsem to tak, že budeš mít dva aparáty co se ti budou zvukově líbit a prostě budeš v rozpacích, který, že to zvolit. Potom už většinou ovlivňuje i maličkost konečné rozhodnutí.
Určitě to nebylo myšleno tak, že si otevřu stránky s aparáty a koukám, kterej má FS a podle toho kupuju :mrgreen:

Jen pro upřesněnou. Jinak pardon za OT
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jenze u ENGLa vas nikdo nenuti si koupit jejich footswitch (mimochodem ty dvoutlacitkovy jsou pekne skaredy :o)). To akorat u tech vyssich modelu, ale tam je pridana hodnota - prepina to vice funkci a pohodlneji. A treba ENGL Z-5 je tak drahej, protoze to neni jen 6 tlacitek, je tam docela slozita logika a kdyz jsem se u Dusana Zemana ptal, na kolik by vysel ten FS od nej, tak mi rekl 2,5K. Pokud totiz vim, minimalne prvni Blackmory se delaly bez vstupu na Z-5 FS, to dodelavali az pozdeji - mozna kvuli tomu je to tak hovadsky slozity.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Taková Rivera dává tenhle footswitch zadarmo - takže kdyby engl chtěl, mohl by taky :wink:

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Nero píše:Taková Rivera dává tenhle footswitch zadarmo - takže kdyby engl chtěl, mohl by taky :wink:

Obrázek
Tak oni ho můžou taky dát "zdarma" k apci že jo. A nechají si to zaplatit dohromady :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Akorát že u němců je to jako s autama, nechavájí si připlatit i za naprosto standartní záležitosti. U powerballu je ale myslím v ceně, jinak by ho ochudili o dost funkcí...
jose.arman

Příspěvek od jose.arman »

On někdy systém příplatků může mít svůj význam v oblasti kvality komponenty... Nicméně zpět k tématu. Co říkáte na toho Gigmastera? Dle ukázek (ovšem to jsou ukázky) mi u něj zvuk nepřišel při vyšším gainu tak plný jako u Thundera...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Abu píše:Hlavni problem Acka je, ze tam porad tece maximalni mozny proud, i v klidu kdyz se nehraje.
Jen vsuvka: Patrně jsi myslel "stejně velký průměrný proud bez ohledu na buzení", že? :wink: Class A = bias uprostřed dynamického rozsahu lampy. Class B = bias velmi nízko, jen aby se překryla fáze, kdy si lampy "předávají štafetu". To je to psaní po obědě a ve spěchu :wink:
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

woro90-1 píše:Patrně jsi myslel "stejně velký průměrný proud bez ohledu na buzení", že? :wink:
Omlouvam se za nepresnosti, tu tajemnou budovu v Dejvicich jsem opustil uz pred mnoha lety a od te doby me zivi spis SW nez cisty HW, takze moje terminologie je uz asi trochu mimo ....
Hraju výhradně na šrot.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“