Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

griper

Příspěvek od griper »

Boss DS-1 a EHX Small Clone
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

kejtra >> Seymour Duncan SFX-1 >> Jim Dunlop Wah 95Q >> ladička Behringer BTR-2000 >> preamp Rocktron Gainiac II >> zesák
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ja vedu kejtru primo do komba takze zadny efekty u me nehledejte :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Veth
Kontaktovat uživatele:

efekty

Příspěvek od Veth »

kytary(ibanez prestige jedna DiMarzio Tone zone a paf pro Druhá DiMarzio Fred a Air Norton).....ibanez TS9, cry baby(přibyde nějakej blues driver)........ef.smyčka Boss-DD3, TU2, CH1, GE7 ......................Engl 322 Drive
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
Swamp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swamp »

Jinak, teď jsem viděl zajíamvej tip jak přichitit pedály k boardu... spodní šrouby se prošroubujou očkama z rozebranýho řetězu z kola a do vnějších děr se pak chytnu vruty, asi bych mezi to vložil ještě nějakej vinyl, aby se nepoškrábala barva, ale je to fakt dobrej fígla a nemusí se nic lepit atp...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Zajímavý řešení. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

hustý... zatím není potřeba, ale nápad good
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Obrázek

tak tady je ten muj pedalboard :-) je ale jeste tezce nedodelany, co se uchyceni v kufru tyce apod. vubec nevim, jestli nakonec ten kufr nepujde pryc... uvidim.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

framikoin píše:...
tak tady je ten muj pedalboard :-) je ale jeste tezce nedodelany, co se uchyceni v kufru tyce apod. vubec nevim, jestli nakonec ten kufr nepujde pryc... uvidim.
wow ty máš octaver ? :) Tyhle zařízení mě vždycky fascinovaly.

Jinak já mám jenom GD-210 Distorted mind blues. To je vše. Časem bude wah od VOXu a asi nějaký fuzz. :twisted:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

ten kufr přetýká, je to děs :lol:
No ale máš víc efektů než sem myslel... A sou tam i nějaký dost dobrý kousky. Vážně pěkný moc.
Já sem nesehnal fendera jak sech chtěl (nějak teď nejsou a to před měsíce sem mohl mít mex tele za 6tis). předělal sem si opět svou kyatu (elektroniku) a su s tím docela zpokojenej (rozepínání kill switch...). Koukal sem že bych pořídil nějaký pedály. spíš už sem je málem objednal, ale jeětě čekám na mail do smrčky (zdroj, a signálová kabeláž). Zatím to vidím na Muffa a Worma od EHX. No a pomalu bych začal dělat pedal board tak pokud někdo máte nějaký tipy, mohli by se hodit :) asi to dám na dřevěnej case potaženej kobercem těma očkama od řeťazu, ale potřebuju nějaký rady ohledně zavírání tvaru etc...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

framikoin píše:Obrázek

Juuu zase vidim sve "byvale" milacky :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mooc hezký, Frami :-)

jednou... až nebudu mít jen 3 efekty, taky vyfotím :D (taky až bude čím fotit)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Chtěl jsem si vyrobit pedalboard z desky z Hobby Marketu, je to dřevo, ze kterýho se dělá nábytek. Ta deska stojí asi 120kč + k tomu nějaký nožky a madla, efekty by se připevnily tím "z kola řetězovým" způsobem, časem by přibylo i "horní víko" a byl by z toho takoej case za cca 500-600kč. Jenže - bylo by to moc velký, těžký. Takže nakonec koupím nějakej z těch RockBagů od Warwicka...

Aspoň sem dám ten můj návrh, třeba se to někomu zalíbí:
http://www.rotten77.ic.cz/pedalboard/

A mám dotaz ohledně těch tašek Warwick. Ty rozměry, co úvadí kytary.cz jsou vnější, nebo vnitřní?
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Máš to framikoine pěkně plné. Jak pak nato dupeš při hře? Tahle velikost boardu ti hlásí "STOP - už nic víc" 8)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

púrej v hornbachu se prodává tykýt en hlůiníkový kufr... kdyby se předělaly panty tak by to šlo použít :idea:
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tenhle kufr je z Hornbachu. inu, pekne to neni, ale aspon trosku slouzi :-) trefit se na ty efekty se da dobre, i kdyz mozna by troska prostoru navic neskodila. vidim to tak, ze jestli koupim ten Overdrive Station, tak pridam jeste jeden kufr (mam doma pro sichr) a udelam vic mista.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

nosíš si to aji na zkoušky nebo to máš jen na blbnutí doma?
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

i na zkousky, ale tam je nevyuzivam tak, jak bych chtel. prece jen na punk je to trosku zbytecna elektrarna, ale mam v planu nejake psychedelicke seskupeni, coz by bylo neco presne pro me a me efekty :-) jo jeste Whammy by se mi libil, ale nevim porad,jestli ho vyuziju a zatim na nej nemam prachy.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

framikoin píše:i na zkousky, ale tam je nevyuzivam tak, jak bych chtel. prece jen na punk je to trosku zbytecna elektrarna, ale mam v planu nejake psychedelicke seskupeni, coz by bylo neco presne pro me a me efekty :-) jo jeste Whammy by se mi libil, ale nevim porad,jestli ho vyuziju a zatim na nej nemam prachy.
:twisted: tak psychedelické říkaš ? jo ?

Jinak kolik ten kufr stál ?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já whammy do budoucna plánuju,. je to úžasná hračka :-) a myslím, že ve chvíli, kdy bys ho pořídil, našel bys způsob jak ho využít
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“