Tss, mně se nějak neozýváš a přitom víš, že bych ti nějaký doporučil.Gatuso píše:Chlapy tak jsem si našel na ty In Flames taby, stáhl jsem si i jejich CD a je to fakt nádhera, to je přesně muzika co mam rádChci se jen zeptat, stáhl jsem si taby tyhle http://www.911tabs.com/link/?2230496 ale kdyz si to dam do GP tak tam jsou asi 3 akustiky a 3 elektriky, chtěl bych se zeptat jaký se mam naučit, chtěl bych se naučit celej song a mam elektriku jen (ale myslím ze ta akustika bez gainu by šla ne) ale nevím jaký se naučit aby celá písnička zněla co nejvíce podobně originálu
Předem dík
Rocková píseň, kde se hodně mění tóny.
Pravidla fóra
-
John M. William
Re: Rocková píseň, kde se hodně mění tóny.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Něco od dream theateru .. to je myslím až moc porgresivní ..
Atkins: Technika určitě není vše ale nemám pravdu když řeknu, že je třeba nejdřív pilovat techniku a pak až dynamiku?
Atkins: Technika určitě není vše ale nemám pravdu když řeknu, že je třeba nejdřív pilovat techniku a pak až dynamiku?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš - je dobré cvičit souběžně všechny prvky hry, už na velmi jednoduchém cvičení můžeš zkoušet dynamiku např.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..