Jak je na tom Tokio Hotel???

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Máte rádi Tokio Hotel???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

JanSpilka píše:
Sami píše:
Little.Sick.Fish píše: Asi tak :wink:
Já je taky totálně nemusím, ale zase naopak kdo by nechtěl být tak známý? Oni za to přece nemůžou :lol:
JA :twisted: :lol:

Durch dy mon zuun ;) :P
:lol:

Wow mě yb nevadilo být tak známý ale nosil bych nějakou masku ať mě nikdo nepozná :lol: už teď hrajeme s kapelou v lupičských kuklách :lol: :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Jesus of suburbia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesus of suburbia »

Já je tak nesnášim!!!!! Hraju na kytaru asi půl roku (mno ono se řekne pul roku.... hraju hodně intenzivně - každej den aspon 4 hodky :D ) a fakt mam pocit že hraju líp jak banda těhletěch kryplů!!!! fakt já bych je někam zavřel abysme se na ně nemuseli koukat :evil: :evil: :evil: :!:
Kytary: Dimavery deluxe, stará akustika :lol:
Komba: Dimavery 15W, za 4 dny line 6 spider III 30W
Trsátka: Dunlop - torex 0,5 mm, USA Nylon 0,73 mm /// George Denis - 0,46 mm
Efekty: -
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

jo tak tohle je fakt sh*t. musel jsem to poslouchat jedno období skoro furt, protože sdílím pokoj se ségrou (14 let :wink: ), mamce se taky líbili. no a teď po nich ani nevzdechnou...no tak co to jako je? jen rychlokvašky na který si nikdo po nějaký době ani nevzpomene. to pak jsou např. pánové z AC/DC bohové, když se dokážou udržet 30 let a furt se hrajou, no ne?
afektband

Příspěvek od afektband »

Mahoney píše:čisté z hudebního hlediska hrůza...jednotvárný,absolutně nevýrazný a nudný kytarový linky,bicí to samý, basa jako by ani nebyla a jako bonus unisexuální hybryd s hláskem kerej řeže do uší .děkuji NECHCI
Naprosto souhlasim. Četl jsem nějakou recenzi na jejich koncert(čistě ze zvědavosti)a "jednotvárný,absolutně nevýrazný a nudný" bylo asi nejpoužívanější a nejvíc skoloňovaný v celym textu.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No já sem je parkrát zaregistroval v televizi ale to co hráli si už moc nepamatuju (rádio ani televize se mě poslední dobou moc netýká), ale vim že mě to moc nezaujalo. Teda kromě toho, že tam byla jedna kluk s hrozně "emotivním" výrazem, tričkem o tři čísla menším a namalovaná skoro jak kissáci - ale spíš jak ženská. No a kolem ní tam byli takový lidi, mezi kterejma byl basák s dredama co podle oblečení evidentně poslouchá hip hop a taky se tvářil drsněji než když Arnold řekne "astala vista bejby". No a všude kolem zfanatizovaný fanynky ve věku 12 až 14 let.

Tato společnost mě nezaujala. Odmítl jsem se přidat ke zlu. :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Night
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night »

Tokio Hotel, to je něco mezi skunkem a čínským bistrem, tak nevíte, co z toho vyjde...

Teď vážně, je to humus a naprosto se divim, jak to někdo může poslouchat a hlavně jak někdo může obdivovat kluka, co vypadá jak holka, tudiž tranzvestita. O melodii, textu a vůbec o celké image nemluvě...

Spaste Nighta a pošlete na mars. (chytří poznali červeného trpaslíka)
Obrázek
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Night píše:...kluka, co vypadá jak holka, tudiž tranzvestita
a co třeba sebastian bach? a vůbec celá éra glamu let 80. a 90. ...
Night
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night »

vlkodrak píše:
Pravda pravdoucí, ale dnes je to už trochu přežitek a navíc je mu něco kolem 16 a místo, aby se snažil vypadat jako chlap se snaží vypadat jako baba... no nevim, prostě dnes už je to trochu přežitek staré doby...
Obrázek
Fox78

Příspěvek od Fox78 »

Jo Vietnam Pension ...já nechápu jak z nich mohli udělat vůbec něco jako punkovou kapelu a už vůbec nechápu co je na tom tak vyjíměčnýho,krásnýho a důvtipnýho že to považujou za dobrou kapelu...vypadaj skoro jak emo holčičky..no fuj ještě ž euž o nich neslýchám..TV zapínám jen v bezpečnou dobu kdy nejdou takový ty hitparády pro max 13 let discoděti..náhodou by tam mohli bejt :D
FADE(Fokus) Stratocaster H-S-S -> R.M. pickup AlNico HB
Night
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night »

Fox78 píše:FADE (Fokus)...
Žeby stejná kytara? :)
Obrázek
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Night píše:
vlkodrak píše:
Pravda pravdoucí, ale dnes je to už trochu přežitek a navíc je mu něco kolem 16 a místo, aby se snažil vypadat jako chlap se snaží vypadat jako baba... no nevim, prostě dnes už je to trochu přežitek staré doby...
přežitek to jo, mě to přijde jako docela prázdná muzika i když co jsem slyšel skid row tak nebyli špatní..ale hodně kapel který ani ten glam nehráli se minimálně divně oblíkali- třeba ironi :D ale docela jsem to se sebastianem přehnal, protože ten z tokio bordel je víc HC :P a jinak, já taky docela vypadam jak holka když si rozpustim vlasy, mám holt blbej ksicht.. :roll:
Fox78

Příspěvek od Fox78 »

Night píše:
Fox78 píše:FADE (Fokus)...
Žeby stejná kytara? :)
Taky máš Fade od Fokuse??
FADE(Fokus) Stratocaster H-S-S -> R.M. pickup AlNico HB
Rise

Re: Jak je na tom Tokio Hotel???

Příspěvek od Rise »

impact píše:
Little.Sick.Fish píše:
david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
:lol: Máte rádi Michaela Jacksona?
Na to bacha, ten byl dobrej...

Byl jsem na něm, když tu byl, ale už si skoro nic nepamatuju, byl jsem tehdy děsně malej. :D
Jackson je dobrej.. sice jako "člověk" nic moc ale hudbě rozumí ... ty nahrávky co udělal se Slashem jsou super

http://www.youtube.com/watch?v=4Qylb1Y80vk

http://www.youtube.com/watch?v=KqDOsKKh ... ed&search=
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

vlkodrak píše:
Night píše:
vlkodrak píše:a co třeba sebastian bach? a vůbec celá éra glamu let 80. a 90. ...
přežitek to jo, mě to přijde jako docela prázdná muzika i když co jsem slyšel skid row tak nebyli špatní..ale hodně kapel který ani ten glam nehráli se minimálně divně oblíkali- třeba ironi :D
??? myslíš IRON MAIDEN?? :roll:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Tokio Hotel? Ty nemůžu slyšet :-D LAe upřímně...yktara je taková...jednotvárná, jak psal někdo nade mnou. Žádný sólo nebo změna...
Bicí? Nemyslím že díra do světa, na druhou stranu malý počet bubeníků se snažil být orginální nebo orpavdu dobrý. Dobří jsou podle mě třeba Travis Baker nebo Stevo Jocz. (neznám sólový ubence)
Basa? Ta mě štve opravdu nejvíc!!!! není totiž vůbec slyšet, nikdy nikde. neůžu proto říct že je dobrá nebo špatná.
Ale zpěv. No on zpívat umí. Myslím že říct že neumí by byla lež.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Jedna moje bejvalá je jednu dobu poslouchala byla do nich zažraná :D :D ani nechápu jak sme mohli být spolu když já zrovna v té době se rozjel u Slipknotů a ona Tokio Hotel. .. :D
Nemám je rád a omlouvám se těm co je maj rádi ale připadají mi(nebo aspoň ten de-Bill jak homo-ehm. . .)
Ale to je jedině můj názor(o tom to sice tady je) a nikomu ho nevnucuju :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ja uz som to tu nikde pisal, poride mi to tak, ze ich ludia maju/nemaju radi hlavne kvoli tomu, lebo su uuplne vsade - clovek si zapne daku hudobnu stanicu a hra tam Tokio Hotel... Ale co sa hudobnej stranky tyka, tak mi to nepride ako to uuuuplne to najhorise co som pocul - jasne, je to nudne, nie je to vobec pestre, technicky je to o nicom... ale podla mna existuje ovela viac horsich skupin. Aspon ti TH zoberu tie nastroje do ruky a odohraju ten koncert live (teda dufam, snad nejdu este na playback :) ). A mozno sa tie 12-rocne decka prostrednictvom TH zacnu zaujimat aj o ine gitarove veci, a potom si uvedomia, ze kvalitna hudba je niekde inde... mozno... :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Brousitch píše:??? myslíš IRON MAIDEN?? :roll:
no jistě...tedy ne že bych proti nim něco měl, já je obdivuju. ale koukni se na raný nahrávky, jak se třeba oblíkal bruce, jakou měl krásnou ofinku... :D
Naposledy upravil(a) vlkodrak dne 22.07.2007 12:31, celkem upraveno 1 x.
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

to mi vysvětli jak se oblíkali iron maiden??? myslim že zaujali hudbou a ne nějakym vzhledem..asi si to pleteš..
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Brousitch píše:to mi vysvětli jak se oblíkali iron maiden??? myslim že zaujali hudbou a ne nějakym vzhledem..asi si to pleteš..
ano, stalo se co jsem myslel- špatně jsi mě pochopil :( já proti nim samozřejmě nic nemám, poslouchám je a obdivuju, a jejich hudba byla vždycky fajn. já to jenom tak zmínil když už jsme byli u toho, když třeba sebastian bach vypadá jak vyžilá děvka tak skid row dobrou hudbu hráli, no a bruce třeba tuším v klipu na "run to the hills" taky vypadá jak šašek, takovej hezky barevnej a pestrej :D ale to byla prostě ta doba, oni fakt nepotřebovali zaujmout vzhledem ale muzika k tomu stačila a stačí, fakt to neber jako kritiku, ale fakt že i skupiny co hrajou kvalitní muziku můžou vypadat jak šašci.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“