Kde by se dal sehnat dobrý plech (mesa dual r.)

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde by se dal sehnat dobrý plech (mesa dual r.)

Příspěvek od Rocky_MK »

Hned se nerozvášňuj Woro,já jezdím vlakem prakticky 6 dní v týdnu (někdy i 7) tam a zpátky, tj. plus mínus dvanáctkrát. To už několik let. Mě nemusíš poučovat,jak vypadá slušný nezničený vlak,taky jsem ho x-krát viděl.A můžu naprosto s klidným svědomím říct, že jsem ve vlaku nikdy nic nezničil,maximálně víko od koše,který nešel zavřít. To,že jsem více-méně ze srandy plácnul,že ten plech se mi líbil natolik,že bych si ho snad i ukradnul,neznamená,že su dobytek. A pro tvou informaci,takové věci nekradou "lidi mě podobnými" ( tomu se směju ),ale v naprosté většině naši spoluobčané,kteří je pak ve sběrnách proměňují za hotovost.
Co se týče těch autobusů, co říkáš - podle mých dosavadních zkušeností jsou to nové,moderní a pohodlné autobusy ( mluvím o autobusech společnosti Bors Břecav a nakonec i ty ČSAD Hodonín nemají tak špatné ). Například, když jedu za přítelkyní do 10km vzdálené obce,můžu jet vlakem i autobusem - bus mě vyjde 36 Kč ( tam i zpět ) a vlak 34 Kč tam i zpět. Vlak je hnusný,hoperskými zhovadilými obrazci počmáraný vergl,kterým ještě jezdil súdruh minister Čepička na stranické schůze - autobus je nový, pohodlný, nepoškozený a časově to vychází taky stejně. V tomto případě 2 koruny je téměř zanedbatelný rozdíl.
Omlouvám se za OT, jenom uvádím věci na pravou míru ;)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

O spoluobčanech ze sběren bych si dovolil pochybovat, toho plechu je tam minimum. A většina chybějících dílů se povaluje podél trati následkem krátkého letu z okna stylem "to už tu chybělo když naše banda pubertálních idiotů nastupovala". Když přijíždíš do Prahy směrem na Masarykovo n., kolem trati je to všude. Opěrky hlavy, koše, zrcadla, utržené záplaty ze stěn, dlouhé sedáky z kupé, jednou jsem dokonce viděl i kompletní dvojopěradlo z Bt, vyrvané ze železné konstrukce, nejspíš vysokým kopem oběma nohama z visu na držáku zavazadel. A nevím zda jsi to zaznamenal, aspoň u nás (072) pár let jezdily běžně vagóny Bdmtee s vnitřkem děleným na třetiny, pneumaticky ovládanými širokými dveřmi, ale brzy byly v hrozném stavu a nahradily je ohavné Bt. A nebýt kreténů, kteří po nich čmárají a demolují je, staré "lochnesky" by byly nádherné vlaky. Každopádně v autobuse si těžko natáhneš nohy, obložíš se zavazadly, na stolku si uděláš sváču a odpadky vyhodíš do koše pod ním, nebo se projdeš k záchodům a zůstaneš stát v chodbičce, protože zrovna projíždíte nádhernou krajinou. nemluvě o nočních rychlících z vagónů Bc, kde když máš v kupé volno nebo jedeš s partou se stejnými úmysly, vyklopíš lehátko a pohodlně se rozvalíš. V autobuse musíš sedět, sedět a sedět - ač v lepších a méně smradlavých sedačkách. Že jsi to nemyslel úplně vážně a že se nezabýváš ničením vlaků je mi jasné, jen mě trochu vytočila ta zmínka o zadostiučinění.

Jinak pokud někde u trati najdeš plech s lisovaným vzorem a obdélníkovými průduchy, jako je v některých starých kupé se zelenými potahy, to by byl možná lepší panel na zesík. Ale nevypadal by tak krutopřísně.

Co se plastu týče, myslím že by to nemělo vadit, pokud se zadek udělá dostatečně prodyšný a zesík se tam nebude "dusit", což prospěje i kondíkům. Ostatně plexiny dostaly svou přezdívku podle materiálu předního panelu.
nzp

Příspěvek od nzp »

Zdar! Tyhle dekorační ALU desky se daj koupit v Bauhausu - teda aspoň v Praze na Pankráci to maj dodneška. Kupoval jsem to na DYI pedalboard. Maj tam různý designy, velikosti i další doplňky v podobnym duchu...
Miluju české hudební akvárium včele s 30 revivaly Kabátů, 15 revivaly Tří Sester a 5 revivaly Divokýho Debilla!
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

woro90-1 píše:O spoluobčanech ze sběren bych si dovolil pochybovat, toho plechu je tam minimum. A většina chybějících dílů se povaluje podél trati následkem krátkého letu z okna stylem "to už tu chybělo když naše banda pubertálních idiotů nastupovala". Když přijíždíš do Prahy směrem na Masarykovo n., kolem trati je to všude. Opěrky hlavy, koše, zrcadla, utržené záplaty ze stěn, dlouhé sedáky z kupé, jednou jsem dokonce viděl i kompletní dvojopěradlo z Bt, vyrvané ze železné konstrukce, nejspíš vysokým kopem oběma nohama z visu na držáku zavazadel. A nevím zda jsi to zaznamenal, aspoň u nás (072) pár let jezdily běžně vagóny Bdmtee s vnitřkem děleným na třetiny, pneumaticky ovládanými širokými dveřmi, ale brzy byly v hrozném stavu a nahradily je ohavné Bt. A nebýt kreténů, kteří po nich čmárají a demolují je, staré "lochnesky" by byly nádherné vlaky. Každopádně v autobuse si těžko natáhneš nohy, obložíš se zavazadly, na stolku si uděláš sváču a odpadky vyhodíš do koše pod ním, nebo se projdeš k záchodům a zůstaneš stát v chodbičce, protože zrovna projíždíte nádhernou krajinou. nemluvě o nočních rychlících z vagónů Bc, kde když máš v kupé volno nebo jedeš s partou se stejnými úmysly, vyklopíš lehátko a pohodlně se rozvalíš. V autobuse musíš sedět, sedět a sedět - ač v lepších a méně smradlavých sedačkách. Že jsi to nemyslel úplně vážně a že se nezabýváš ničením vlaků je mi jasné, jen mě trochu vytočila ta zmínka o zadostiučinění.

Jinak pokud někde u trati najdeš plech s lisovaným vzorem a obdélníkovými průduchy, jako je v některých starých kupé se zelenými potahy, to by byl možná lepší panel na zesík. Ale nevypadal by tak krutopřísně.
Co se plastu týče, myslím že by to nemělo vadit, pokud se zadek udělá dostatečně prodyšný a zesík se tam nebude "dusit", což prospěje i kondíkům. Ostatně plexiny dostaly svou přezdívku podle materiálu předního panelu.
No takový plech se dá sehnat i normálně, na něčem jsem to viděl přimontované. Nic krutopřísného nepotřebuju,nejsem někdo,kdo se vyžívá v rádoby drsných tvrdých tvarech kytar a designu aparatur. Já si nad panel zesíku místo toho plechu plánuju vsadit rámeček s černou průzvučnou tkaninou. |
Tu tkaninu jsem koupil v metráži a není oficiálně vedená jako průzvučná,ale má velmi malou hustotu oček a téměř žádný odpor při fouknutí neklade. Vzdušné to teda bude dost,ještě navíc když vzadu bude neaká mřížka,tama to može luftovat bez problémů.
Když už jsme u toho,kdo ty plechy krade - kolem Hodonínského nádru je moře různých cigánských kutlochů hned u trati a sběrna je tam taky - ty hromady železa a kovů se tyčí vysoko nad plot a je to z vlaku velmi dobře vidět - pár slzičkových plechů jsem tam viděl už kolikrát. Ale jinak máš pravdu ,neustále to ničí kreténi co nemají co na práci a co dělají machry a hajzly mají na chodbě. Takových poťápanců jsem už potkal mraky.
S tím cestováním vlakem máš recht,vidím to stejně,ale já to uváděl tak,že v mém případě je mi to jedno,když jedu deset dvacet minut :)
dr.MENGELE

Příspěvek od dr.MENGELE »

nbs píše:
Moleek píše:Na novejch mesách jsou údajně jen plastový a né kovový.... Takže bak by se dalo uvažovat o té samolepící fólii ... Líp by se s tím manipulovalo...
plastový ? fakt ? dyť se na těch mesách daj grilovat párky :)
tu folii bych tam nedával, myslim že by se teplem minimálně odlepovala nebo kroutila
zas nemaj predstavu že to je samolepicí tapeta je to možná pol mm plast normálne vytlačený jak plech tažko sa to vyrovnava niekto si to dava na podlahu v aute.pokial to nalepiš silikonom na prekližku a dáš to tam efekt chromovaneho plechu je dokonalý.až ked na to poklepeš zistiš že to neni kov
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“