BEHRINGER FBQ 1502
Pravidla fóra
Re: BEHRINGER FBQ 1502
A co nějakej slušnej opto kompresor?
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
CzechJoker: No doma jsem ho neměl - teda jiný excitery samozřejmě ano, ale na španělku to nějak nepotřebuju. Dělá to to, co jiný excitery, to mi pro něj přijde zajímavější tenhle problém řešit třeba přes toho zooma nebo jiný akustický procesor. V první řadě tady bude na koncertě jenom on/off... Na zoomu si může nastavit na prstovku jiný model kytary, jiný typ hallu, kompresi, hlasitost presetu na vyhrávky... tohle končí jenom u přidání nahoře a dole... Ještě mám na zoomu A2.1 rád jednu vlastnost - a tou je možnost přidání nožního spínače na feedback killer... Tahle funkce funguje velmi pěkně, když se mi to rozhouká (nebo trochu začne rezonovat na nějaký frekvenci), tak šlápnu a zoom najde tuhle frekvenci a během okamžiku jí zabije (aniž bych musel šahat na pult nebo volat na zvukaře).
Jinak mám takový soukromý názor, že lepší je posílat zvukaři zvuk bez exciteru a nějak dramaticky vytavených frekvencí v některých pásmech, abych mu nebral možnost s tím zvukem něco udělat. Frekvenční korekce - ok, ale s mírou.
Jinak mám takový soukromý názor, že lepší je posílat zvukaři zvuk bez exciteru a nějak dramaticky vytavených frekvencí v některých pásmech, abych mu nebral možnost s tím zvukem něco udělat. Frekvenční korekce - ok, ale s mírou.
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
OK, souhlasím.