Marshall Valvestate 8100 hlava/kombo
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Marshall Valvestate 8100 hlava/kombo
Pro inzerci je zde trziste/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Zdar lidi, myslíte, že ta hlava o dva posty zpátky, za ty prachy stojí? na rock/metal.. semtam něco mírnějšího jako blues.. ? Chtěl sem koupit rolanda 40XL ale tohle mi přijde za ty prachy dobrý.. Co vy na to? Vím, že tu o valvestatech je mraky věcí, taky jdu na ně, ale teď jde o minuty
) Díky
UPDATE: Tak sem si o Valvestate 8100 přečetl všechno co tu je, a líbí se mi čím dál víc. Možná by byla 8200 lepší, ale to asi není tak markantní.. Jediný, co mě trochu mrzí je fakt, že se nedají přepínat FS i ty "podkanály" v každym kanálu.. vznikl by tak de facto 4kanál, což by bylo fajn.. Jinak co se týče samotný hlavy, bude to pro mě lepší pro moje potřeby, než výše udávaná 40W XLkostka?.. a btw, jakej box k tomu? (2x12 by mi asi stačil, nemám tolik peněz zatím)
UPDATE: Tak sem si o Valvestate 8100 přečetl všechno co tu je, a líbí se mi čím dál víc. Možná by byla 8200 lepší, ale to asi není tak markantní.. Jediný, co mě trochu mrzí je fakt, že se nedají přepínat FS i ty "podkanály" v každym kanálu.. vznikl by tak de facto 4kanál, což by bylo fajn.. Jinak co se týče samotný hlavy, bude to pro mě lepší pro moje potřeby, než výše udávaná 40W XLkostka?.. a btw, jakej box k tomu? (2x12 by mi asi stačil, nemám tolik peněz zatím)
Tak co lidi, zadna reakce? 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A co chceš slyšet? Co jsou "tvoje účely"? Kolik peněz na ten box máš?
Těžko očekávat smysluplnou otázku, když se člověk ptá jen tak nějak napůl...
Těžko očekávat smysluplnou otázku, když se člověk ptá jen tak nějak napůl...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008