poškrábaný matný lak

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
mirko
Kontaktovat uživatele:

Re: poškrábaný matný lak

Příspěvek od mirko »

Zadnú stranu nie je vidno a pár škrabancov zvuk neovplyvní. Jeden extrém je nestarať sa o gitaru čo sa časom vypomstí a druhý je ju v jednom kuse leštiť ako .... čo je nezmysel. A náhodou relic je sexi :D aspoň je vidieť, že gitara slúži na hranie.

Napadla ma ešte taká šialenosť :D čo takto lesklý lak zmatniť jemným brúsnym papierom?
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
SynysterGate$

Příspěvek od SynysterGate$ »

mirko píše:Zadnú stranu nie je vidno a pár škrabancov zvuk neovplyvní. Jeden extrém je nestarať sa o gitaru čo sa časom vypomstí a druhý je ju v jednom kuse leštiť ako .... čo je nezmysel. A náhodou relic je sexi :D aspoň je vidieť, že gitara slúži na hranie.

Napadla ma ešte taká šialenosť :D čo takto lesklý lak zmatniť jemným brúsnym papierom?

Jestli jsi reagoval na mě, tak já jsem se o zadní straně nezmiňoval. A myslím, že když kytaru max 1x denně naleštím, resp. setřu všechny otisky atd, tak bych neřekl že je to extrém. Mám rád svoji kytaru, stála mě docela dost, tak se taky o ni budu starat :D

Wocass : Dík, ale bojím se že bych to ještě nějak zhoršil. Ty škrábanečky jdou vidět jen při přímém světle tak z 20cm, takže to není nic hrozného, ale jen mě to mrzí.
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

SynysterGate$ píše: Jestli jsi reagoval na mě, tak já jsem se o zadní straně nezmiňoval. A myslím, že když kytaru max 1x denně naleštím, resp. setřu všechny otisky atd, tak bych neřekl že je to extrém. Mám rád svoji kytaru, stála mě docela dost, tak se taky o ni budu starat :D
Já kytaru leštím po každém hraní :mrgreen: Možná je to ujeté, ale je to má vizitka :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Já kytaru leštím, když už se na ní nedá najít jediný místo bez otisku prstů (lesk)... a škrábance mi jsou absolutně putna - zaprvé je bazarová, takže pár jich už bylo, zadruhé je to hudební nástroj, ne obraz za 150MKč a zatřetí se mi to líbí... Co mě naštve, když se při neopatrném pohybu někde praštím hlavou (kytary i svojí) a asi bych se vztekal, kdyby se mi něco podařilo uštípnout... ale to při trochu slušném zacházení není tak jednoduché :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Leštil bych ji, kdyby mě stála cojávím 10k+. Tuhle beru jako spotřební, která je stejně jenom přechodná, a kterou stejně pak nebudu moct nijak zvlášť zpeněžit, takže nemusí mít lepší život než já. Samozřejmě v mezích, starám se o ni hezky, pouze leštit po každém hraní to ne-é.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já mám svou kytaru rád a vím, že z domu už nepůjde. Je to pro mě unikátní kousek a spousta lidí co se s tímto typem setkaly to cítí stejně. A i kdyby stála 5 korunu je to pro mě nástroj co má svou duši. Já se chovám hezky k ní a ona mi pak hezky slouží je to jednoduchej obchod :mrgreen:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
SynysterGate$

Wocass : Moje řeč :wink:
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Sve kytary mam velice rad a vazim si jich, ale lestit po kazdem hrani je urcite nebudu. Vezmu je pripravkem na nabytek kdyz uz jsou hodne usmudlane. Obcas se nekde tuknou, skrabance, tukance se neresi. Taky se obcas riznu, bouchnu, prastim..Zivot je tvrdy na vsechny, a me kytary nejsou zadny slechticky rod, jsou od toho, aby se na ne hralo. Na druhou stranu, struny menim celkem pravidelne, pri kazde vymene hmatnik cistim a napoustim, zvlhcuju, pouzivam (relativne) kvalitni futraly a vubec se staram, aby nedoslo k vaznejsimu poskozeni ci k poskozeni funkcnosti. Ale abych se hroutil z nejakeho pryskance na laku jeste nekde na zadni desce nebo na otuklem miste na lemovce, na to v zivote neni cas. Maminka me taky netahala k doktorovi pokazde, kdyz jsem si udelal bebi, vas jo?
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Asi tak, na kytaru se má hrát a ne leštit jak kdyby to byla věc na výstavu ...

A když se s ní ťukne, nebo praští, to se prostě u piva, nebo někde v dobrý náladě stane, ale co, Relic kytary se prodávají za nehorázné peníze, takže každým opileckým ťukancem přidáváme na ceně :lol:
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jen abyste si nemysleli, že ten můj příspěvek je myšlen jako že tu kytaru nemám rád... to já ji zase pod vrstvou kentusu nenechám, struny ji taky měním, občas projedu seřízení... ale jde o to, že pro mě i každý ten škrábanec z ní dělá větší originál a je to takový můj podpis... :mrgreen: 8)
SynysterGate$

Holt každý pečuje o svou kytaru jinak.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“