Jaké klávesy 5 oktávami za málo peněz?
Pravidla fóra
Re: Jaké klávesy 5 oktávami za málo peněz?
Nejčastější (a asi i nejvhodnější, pokud záleží na ceně) volba keyboardu pro začátečníka je Yamaha PSR E323 - 4890 Kč. Fox a jemu podobné hračky rozhodně nebrat!
Stalo se mi něco podobnýho. Měl jsem učitelku, která by mě to taky dobře naučila. Aj mě jednou plácla přes prsty. Bylo to v 5. ročníku ZUŠ. Nevím co se stalo, ale chtěl jsem odejít a ona mi říkala, že tento rok je to její poslední...Nakonec jsem jel dál a v 6. mě to začalo zajímavě bavit...Trey píše:Teď přidam takovou osobní zkušenost,protože začínal začínal na keybordu.K tomu naučit se na něm je určitě potřebná jedna věc,mít dobrýho učitele.Já jsme bohužel chytnul jednoho staršího pána,kterej by mě to sice zcela jistě naučil skvěle,jenže ze začátku jsem se nedostal k žádným písničkám,tak to hold je u učitelů který učí na konverzatořích apod,a on byl trochu nervák,takže mě sem tam i plácnul přes prsty,hrozil pohlavkem a timhle přístupem mě jako asi jako 9 letýho nakonec úplně odradil od hraní,hold začátky nejsou lehký nikdy,zvláště pak pro děti když to nejde hned.Po týhle zkušenosit jsme zanevřel na hudební nástroje a vrátil se k nim až za 6 let.
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
No tak to jo.Tolik na to ani nemám.Chápu to tak,že všechny pod touto cenou jsou všechny nevyhovující pro syna,aby se naučil hrát?
Berte Yamahy, klidně i z bazaru a je to vyřešený, ale jen aby pak plnohodnotně fungovaly
Co Yamaha PSR500?Našla jsem tady v bazaru inzerát na tyto klávesy za 3000 kč
No ve skutečnosti se všechny yamahy hodně podobají...Mají hodně podobné parametry, takže s výběrem to je docela jedno které...Tato má dynamiku úhozu, harmonii, může se do toho nahrát až 16 písniček, pitch bend...
Měl jsem ještě horší 8 let, takže myslím, že to bude volba...
Měl jsem ještě horší 8 let, takže myslím, že to bude volba...