Gibson Tribal V
Pravidla fóra
Re: Gibson Tribal V
Pařením to nezakecáš, alkohol ovlivňuje soudnost, ne inteligenci(i tu inteligence, ale to spíš dlouhodobě nebo až v takovém stavu, že by jsi nebyl schopen na fórum přispívat). Vzhledem k povaze příspěvků a počtu smajlíků bych to spíš než na alkohol viděl na 14ti letou holčinu z facebooku 
Cort Earth 70
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Re: Tribal V = to je aspoň mašina
Typický Kerry Kingpigdestroyer píše: co jsem si vsiml tak upoutavaji hlavne lidi co maji radi tuning, disco, jsou vetsinou bez nejakeho jasnejsiho nazoru a povedomi proc co a jak delaji, kopiruji ostatni a prevazne to, co vidi v televizi, fotbalisti, vesnicti diskanti a oslizli mdma technari...

Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gibson Tribal V
ano, myslel jsem na neho.. uprimne ho lituju.. to mi pripomnelo jak jsem cetl na myspace linking park
aktualni prispevek od nakyho korena po tom co slysel jejich aktualni tvorbu -
i hate the day i got my LP tattoo
aktualni prispevek od nakyho korena po tom co slysel jejich aktualni tvorbu -
i hate the day i got my LP tattoo