Ladící mechaniky PRS
Pravidla fóra
Re: Právě jsem hrál na ______ !!!
to bych se moh zeptat tady, kdyz o tom mluvite ... me se to taky zda zbytecne strmy. klidne bych si vic zatocil. spanelka mi v tomhle prijde prijemnejsi. po jakejch mechanikach koukat (je tam naky pomerovy cislo. bezne asi tech 18:1), aby ladily "pomaleji"? jsou takovy bezne k dostani?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Čím větší poměr, tím jemnější ladění. Nejčastěji se dává 14:1, cokoli přesnějšího bude zlepšení. Akorát zrovna u těch klasických se jiný převod bude shánět těžko.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
hm ty jesterovy mechniky jsou zvlastni. videl jsem je zatim jen na mccarty, neni mozny jestere ze nemas custom 22 le mccarty?
pak jsem jeste zahledl custom 24 1997 stoptail bez zamku, ale ty mechaniky vypadaly jako neoriginalni.
jinak funkcnost mi prisla u phase I a phase II obdobna, uprimne na to nejsem moc citlivy a dobre se mi ladi i s normalnima fenderackyma mechanikama co davaji na american standard/mexicky standard a spoustu jinych modelu - jenom bych na ne hodil zamky jako phase II a byl bych spokojeny
jinak funkcnost mi prisla u phase I a phase II obdobna, uprimne na to nejsem moc citlivy a dobre se mi ladi i s normalnima fenderackyma mechanikama co davaji na american standard/mexicky standard a spoustu jinych modelu - jenom bych na ne hodil zamky jako phase II a byl bych spokojeny
Nene, je to Custom 22, mám k tomu ten originální papír od PRS. Bude to tím, co napsal Wohma, že se dávaly pouze v krátkém období 2001 - 2002 na stoptail (vše sedí).
Edit: Ještě bych měl takovou prosbu, nešlo by dát tu debatu k PRS mechanikám do nějakého tématu k PRS nebo případně založit téma nové? Myslím že je škoda, aby to zapadlo a bylo automaticky po 150(?) dnech smazáno. Díky.
Edit: Ještě bych měl takovou prosbu, nešlo by dát tu debatu k PRS mechanikám do nějakého tématu k PRS nebo případně založit téma nové? Myslím že je škoda, aby to zapadlo a bylo automaticky po 150(?) dnech smazáno. Díky.