Ladící mechaniky PRS

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Paris
Rádce

Re: Právě jsem hrál na ______ !!!

Příspěvek od Paris »

to bych se moh zeptat tady, kdyz o tom mluvite ... me se to taky zda zbytecne strmy. klidne bych si vic zatocil. spanelka mi v tomhle prijde prijemnejsi. po jakejch mechanikach koukat (je tam naky pomerovy cislo. bezne asi tech 18:1), aby ladily "pomaleji"? jsou takovy bezne k dostani?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Čím větší poměr, tím jemnější ladění. Nejčastěji se dává 14:1, cokoli přesnějšího bude zlepšení. Akorát zrovna u těch klasických se jiný převod bude shánět těžko.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

hm ty jesterovy mechniky jsou zvlastni. videl jsem je zatim jen na mccarty, neni mozny jestere ze nemas custom 22 le mccarty? :D pak jsem jeste zahledl custom 24 1997 stoptail bez zamku, ale ty mechaniky vypadaly jako neoriginalni.

jinak funkcnost mi prisla u phase I a phase II obdobna, uprimne na to nejsem moc citlivy a dobre se mi ladi i s normalnima fenderackyma mechanikama co davaji na american standard/mexicky standard a spoustu jinych modelu - jenom bych na ne hodil zamky jako phase II a byl bych spokojeny :)
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Nene, je to Custom 22, mám k tomu ten originální papír od PRS. Bude to tím, co napsal Wohma, že se dávaly pouze v krátkém období 2001 - 2002 na stoptail (vše sedí).

Edit: Ještě bych měl takovou prosbu, nešlo by dát tu debatu k PRS mechanikám do nějakého tématu k PRS nebo případně založit téma nové? Myslím že je škoda, aby to zapadlo a bylo automaticky po 150(?) dnech smazáno. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“