Aparát pro kytaristu do 20 000

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Aparát pro kytaristu do 20 000

Příspěvek od Cybermuff »

Já zase nemám zkušenosti z dobírkou od Thomanna, takovým obskurnostem se radši vyhýbám :-) Kupuju tam cca 15 let, kdysi jsme tam jezdili, teď je to pohoda, že do těch 42 nebo kolika kilo je to za výbornou cenu, ale zase si už nedávám ten výbornej bratwurst v hospodě v Norimberku pod hradem... Platba převodem nebo kartou není problém ba naopak, je to nejlepší varianta.
Když něco zapomeneš objednat a objednáš s krátkým odstupem, tak ti nezapočítají 2 dopravné, ale inteligentně to dají do jedné zásilky. Když se ti to nelíbí, můžeš poslat tak, jako i u CZ shopů, připíšou ti prachy zpátky na účet.
Nevím, co tě přesně zajímá, ale kupuju tam v podstatě každý měsíc něco, někdy i častěji, tak se ptej...
Ale pokud jsi tam nebyl, tak to stojí za návštěvu...
Obrázek
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Prinjemensim co rozjeli ceskou mutaci, tak jde dobirka pres UPS, coz je super. Sam jsem ted takto neco objednal, protoze mi zrovna menili kartu. Mam pocit, ze driv (pred rokem a vic) k nam dobirka nesla.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jestlize chces neco trochu jako ty sum41 tak mesu urcite vyzkousej. dual caliber, caliber, F serie nebo i marky - pokud to za ty penize sezenes.

jinak me napada jeste orange rocker 30 a blackstar series one.
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Wohma píše:Prinjemensim co rozjeli ceskou mutaci, tak jde dobirka pres UPS, coz je super. Sam jsem ted takto neco objednal, protoze mi zrovna menili kartu. Mam pocit, ze driv (pred rokem a vic) k nam dobirka nesla.
Jasně, teď už to jde, ale pro mne je krajně nepraktické se tahat s hotovostí, notabene obvykle speditér nezastihne mne, takže bych musel někomu nechávat peníze a vysvětlovat, co to je a tak, takže u mne vede bezhotovostní platba.

(offtopic: Btw. jsem se zrovna dohadoval s někým v Německu na poslání Marshalla, no myslel si, že mu ty peníze, který jsem mu poslal PayPalem zase seberu zpátky, protože jsme tady tutově všichni zloději a grázlové. Ale nakonec mi ho dneska poslal, uznal že už má ty peníze na účtě nějak dlouho)

Jinak samozřejmě dobírka od Thomanna jde, podmínky má slušný. Celkově jsou v poho a ještě tam obvykle hrál tlustej černoch skvěle na piáno. Akorát tu jednu náhradní anténu k vysílačce nějak nebyli schopni sehnat...
Obrázek
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Vlastně mají u Thomanna jednu nepřesnost v tom českým popisu objednávání - že prý nejsou při platbě kartou schopni dodat zboží na jinou adresu, než je adresa držitele karty. To je dost nesmysl, v zákaznickým centru mám vytvořenou dodací adresu a vždy při objednání si zvolím, že chci zboží zaslat na jinou adresu a zatrhnu tu druhou... Tohle jim funguje roky, maj to blbě jen v tom popisu.
Obrázek
Stealer

Příspěvek od Stealer »

jo díky moc :) včera jsem si volal s operátorem firmy a já jim to zaplatím a hned vyšlou balík (102kg) ke mě, takže snad to bude OK. Už jen zajít do banky, dat jim 21 tisíc at jim to tam hodí
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“