Věk?
Pravidla fóra
Re: Věk?
Lidi říkají, že my, jako kapela se učíme dobře a nemáme s tím určitě přestávat. To video jsem sem neměl vůbec dávat.. na youtubu bylo jen pro naše účely. To video jsem sem nedával pro to, abych slyšel nějaký názor. Protože je tohle stará nahrávka a chyb jak máku, tak mi je uplně jasné, že tyto věci vytknete. Bylo to jen pro Monču, aby věděla jak jsem po 3 měsících hrál... nic víc.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
jasně... nicméně je fajn, že si sem dal nahrávku. Nemáte zle našlápnto a vám i nám je jasné, že jste na samém kraji mžná dlohé kariéry kapely!! jen tak dál, s chutí, vervou a nadšením!!stinm píše:Lidi říkají, že my, jako kapela se učíme dobře a nemáme s tím určitě přestávat. To video jsem sem neměl vůbec dávat.. na youtubu bylo jen pro naše účely. To video jsem sem nedával pro to, abych slyšel nějaký názor. Protože je tohle stará nahrávka a chyb jak máku, tak mi je uplně jasné, že tyto věci vytknete. Bylo to jen pro Monču, aby věděla jak jsem po 3 měsících hrál... nic víc.
Názory bych si být váma, vyslechla. I kritiku... to vše vás může posunout rychleji. Kritika je názor pisatele, který nikdy nemůže reprezentovat nějaký "závazný zákon", takže co si z toho všeho, co se tu dočtete, ale i doslechnete od vašich posluchačů naživo, vezmete, to je jen a jen na vás!!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Jasny, na tri mesice hrajou velice slusne, pamatuju jeste sebe co jsem po trech mesicich dokazalMonikad píše:Disasterpiece píše:Nehraje ze zacatku jeden z vas rychlejc nez ten druhej?Prijde me ze kytara je pomalejsi nez bici.
Hrají sotva 3 měsíce....alespoň na tom vieu. nelze čekat, že by to sedělo v temp, souhře, nebo snad v harmonii....je to hlavně o nadšení z toho, že to hraje "nějak".... čeká je ještě hodně práce a hodně zkouení, než to bude dokonalé, ale v rámci těch okolností to je celkem fajn. Nebyla bych tak kritická
Tohle bylo spis pro me, jestli se me to nezda.
-
Vili z Role
No, mě bude zanedlouho 50 let a utekl jsem z kláves na bicí. Ovšem abych nic nepodcenil, přihlásil jsem se do hudebky a chodím normálně ke skvělému učiteli. Takže začít se dá opravdu v každém věku. Pak už je na každém kolik toho odcvičí...