M-Audio eKeys 37
Pravidla fóra
-
Publicoful
Re: M-Audio eKeys 37
Ja mam ale jiny problem .. me ovladace nainstalovat jdou v pohode .. vlastne u systemu win,mac na tyto klavesy ani ovladace nepotrebuju ..
to nevadi, ze je to jiny problem. odkazuju na to, protoze se tam resi odstraneni nepotrebnych portu... a to si myslim, ze by se zkusit melo (nerikam, ze to zabere).
taky tu je možnost, že se stlao přímo něco klávesám... nějaká kontakt apod. nebylo by na škodu je vxyzkoušet na jiném PC... jinak k těm novým ovladačům na zvukovku.. proč by enšlapala na starších? šlapala předítm, bdue šlapat i teď, zvuk se od velkého třesku nezměnil 
-
Publicoful
1) Potřetí opakuju že klavesy na jinem pc fungujou absolutne bez problemu a bez jakychkoliv ovladacu .. ale staci defragmentace ne? u ni je uvedeno ze odstranuje nepotrebne registry nebo to musim rucne nejak odstranit jen ty midi ??
2) Registry odstraněny. Problem bohužel přetrvává.
3) Janaj proste ty ovladace mi tohle delali vzdy proste. Ja prece nerikam ze se zvuk od velkyho tresku nezmenil ale to sem snad vubec nepatri ne ten stary ovladac ani nejde spustit, protoze uz neni aktualni. Stary ovladac bud hazi pri spusteni chyby (jako v mem pripade) nebo program nepracuje spravne.
PROBLÉM JSEM S POMOCÍ ZDÁRNĚ VYŘEŠIL.
2) Registry odstraněny. Problem bohužel přetrvává.
3) Janaj proste ty ovladace mi tohle delali vzdy proste. Ja prece nerikam ze se zvuk od velkyho tresku nezmenil ale to sem snad vubec nepatri ne ten stary ovladac ani nejde spustit, protoze uz neni aktualni. Stary ovladac bud hazi pri spusteni chyby (jako v mem pripade) nebo program nepracuje spravne.
PROBLÉM JSEM S POMOCÍ ZDÁRNĚ VYŘEŠIL.