Marshall AVT50
Pravidla fóra
Re: Marshall AVT50
Jo? Mě se totiž nejdřív zdál ten maršál dobrej ale pak ste mi to z části rozmluvili, novej stojí 11000 a borem mi ho nabízí za 4000 a myslíš, že by 50W stačilo na menší akci? kdyžtak bych pak dokoupil druhý kombo 
/,,/
50w ti na mensí akci bohate stací ikdyz nevim jestli by nebylo lepsi nasetrit k tomu jeste tak 2T a koupit za to nejakou jetou lampu.... ovsem dc bych se bál jít do toho 30w trandu navíc kdyz to jeste nema ani 12tkovy repro to by stacit nemuselo pomalu ani k bicím.....
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
No tim myslim něco z bazaru....... jink za ty prachy nevim no chtelo by aby sis na to zahrál a dobry by bylo kdby n tom byla alespon ještě záruka..... ovsem musel by jsi pocítat ze to není aparát na celý život že by jsi tak do roka stejne musel menit až by ti prestal zvuk vyhovovat...helge píše:co konkrétně myslíš tou jetou lampou?
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
prisetri 2 k z tohle by jsi se už nemusel stydět s nejakou krabkou
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =15&order=
Tak předně AVT není pololampa je to modernější levnější valvestate čti 1 lampa pro trochu tepla v kupě digitálniho chemického bzučení.
no tak hlavně aby pak toho cráta tam pak nabízely až budu mít 2k navíc
no nevím, mám teď dilema, počkat nebo koupit AVT50 za 4000.... toť otázka 
/,,/
Tak je to hybridní a jako většina "pololmpových" aparátu je to osazeno 1 elektronkou proto tky ten název pololampa takže bych tu raději nerkmil začátečníky nějakými mylnými inf., ovšem kvalitou se to lampám nebo jiným aparátům ktere je clovek za ty prachy sehnat rovnat asi nemuze.......dalabo píše:Tak předně AVT není pololampa je to modernější levnější valvestate čti 1 lampa pro trochu tepla v kupě digitálniho chemického bzučení.
Za 4000 to de ale mně se AVT nelíbilo zvukově možná horší reprák než VS řada: shodli sme se 3 lidi že nejlepší VS sou ty staré 8000 trochu horší sou VS a AVT sou na dně.
Za mě počkat a koupit toho nejakou tu lampu ty craty jsou tam docela dost často tkže by nemusel bejt problém neco takovyhleho pak za tyhle prachy sehnat 
Si ho vyskoušej a jesli se ti líbí: kupuj. Jako proti levné lampě aspoň nemusíš řešit moc často vměnu lamp a tak ale co sem slyšel tak AVT se dost kazejí potencáky. Jako radši bych koupil starý valvestate a to je můj názor tobě se může víc líbit AVT.
s tou zkouškou je to právě na houby, musel bych kvůli tomu jet do prahy (250Km ode mě) 
/,,/
250km ? Jak víš že je v dobrém stavu : co až ti frajer pošle vyčazenou křusku s rozbitým reprákem ?
no já vím, štve mě to, ale zase měl docela podrobné fotky, šak kdybych to kupoval tak bych si od něho vyžádal více fotek a video
/,,/