BareKnuckle Pickups

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: BareKnuckle Pickups

Příspěvek od bubucci »

Možná nás tady považují za hypem postižené blázny, ale u BKP platí jednou zkusíš a podruhé musíš :) Trošku mě udivuje nezájem lidí v ČR, to na Slovensku je má docela dost týpků a tam se o nich dá dozvědět víc. Včera jsme byli zkoušet s kámošem nějaký box a hrál jsem na svoji kytaru a jeho kombo a pak jsme přehodili kytary a on hrál na tu svoji s SD SH-8 a to bylo jak když hodíš přes kombo deku a skopneš ho ze stoličky 8)
A ty máš teda taky Holy Divera, jo ?
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Ne ne,ja mam alnico Nailbomb....U nej jsou ty pekny stredy jak o nich pises posunuty k basum,takze to pekne hejbe s boxem..Ma feeling starejch PAFu ale zaroven je krasne jedovatej a agresivni....Zajem o BKP a o jiny tradicne hand made vyrobky at uz kytary nebo zesilovace lidi maj ale nedaj za to ty prachy....90 procent muzikantu co znam jedou doktrinu "me to na to moje fidlani staci" a o tom je ta nase povaha Ceska...Vseobecne plati ze lidi najdou nejakej standart zvuk a hotovo...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

No hlavně nezapomeňte že na hand made výrobky tady dost lidí prostě nemá prachy. Jako na snímače typu BKP nebo lundgren by se ještě ty peníze sehnat dali celkem v pohodě (a já pokud si koupim někdy sedmu ibanez tak do nich rozhodně pudu) ale na hand made aparáty typu Fortin, DAR a jim podobné prostě prachy nejsou pokud člověk nemá měsíční příjem aspoň přes 80000,-
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

No tak jestli dát 2.5 za nový DiMArzio nebo 3 za BKP je myslím už vcelku nepostatný rozdíl vzhledem k tomu, co dostaneš od DM a co od BPK.
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Vždyť píšu že snímače jsou ještě v pohodě s cenou. Jinak by mě spíš zajímalo porovnání BKP snímačů s lundgrenama který maj třeba i Meshuggah. I když ty vyjdou ještě dráž než BKP co jsem koukal
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Lundgrena M7 jsem mel v Ibanez rg 1527...Maso..Drassi jsou ale tezko rict jestli jsou lepsi....Jinak zkousim ten Nailbomb a nabyvam dojmu ze ho poslu zpatky a vymenim ho za jinej "mahagon friendly" snimac....Basuje jak krava a tezce se prorezava mixem....

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Tak jsem ho nakonec poslal zpatky a poslou me za nej Miracle Man,kterej ma keramickej magnet a mel by si sednout lip do toho myho Vipera...Rika se ze MM je zvukem hodne blizko k EMG 81 ale s vlastnostma pasivnich snimacu....Zauctovali si jen zpatecni postovny coz dela cca 10 liber...Super.... :)

bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Dneska jsem instaloval PainKiller do RG1527 /lípa/ ke kobylce a zní to monstrózně....
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

A co ten Holy Diver,ten jeste mas?Ja jsem s Miracle Manem a s BKP vseobecne tak spokojenej,ze jsem vymontoval a prodal EMG 81/60 set a dalsi set aktivu od Duncana a ted se prave rozhoduju mezi Painkiller a Aftermath...Musim rict ze ted ten aparat zacal hrat tak jak jsem si vzdycky predstavoval...

bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

wolf píše:A co ten Holy Diver,ten jeste mas?Ja jsem s Miracle Manem a s BKP vseobecne tak spokojenej,ze jsem vymontoval a prodal EMG 81/60 set a dalsi set aktivu od Duncana a ted se prave rozhoduju mezi Painkiller a Aftermath...Musim rict ze ted ten aparat zacal hrat tak jak jsem si vzdycky predstavoval...
Jo, ten mám ve svojí kytaře. Ta RG1527 je kámošova /kdysi byla ale moja :)/ a na ní je ten Painkiller, zní hodně moderně, a ten zvouček na H struně je masakrovní, čitelný, plný a hlavně vyrovnaný a přirozený. EMG sa na to vůbec nechytá, vlastně žádné snímače na které jsem hrál. Týpek co mě prodával ten PK teď bude dávat Holy Diver sadu. Budeš od nich ještě něco objednávat teď někdy ?
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Budu..Nekdy pristi tejden,az se rozhodnu kterej....Nejradsi bych je vzal oba protoze je to vzdycky trochu loterie kdyz beres neco jen podle reference ale ty prachy to je trochu brzda....

klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Na koncertě Bring Me The Horizon používal kytarista v Les Paulovi od Gibsona snímač, podle vzhledu to byl Nailbomb/Warpig, podle stylu bych řekl spíš Warpig. Snímač používal i na poslední desce "There Is A Hell, I've Seen It, There Is A Heaven, Let's Keep It A Secret" Mé představy o metalovém snímači to plně uspokojilo, po prohnání přes Orange Rockeverb a hradbu boxů mi to sundalo kraťasy.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Jak píše wolf : ...Musim rict ze ted ten aparat zacal hrat tak jak jsem si vzdycky predstavoval...
To je přesné shrnutí charakteru tady těch snímačů, hodně udělá i pocit ze hry, mám ho cca měsíc a pokaždé žasnu, jak to hraje...Pro mě je to nejlepší investice do zlepšení zvuku za poslední dobu.
negativecreep

Příspěvek od negativecreep »

Nezkoušel jste někdo Black dog ? Přemejšlím, že ho dám do strata ke kobylce (pokud nevyzkouším hot rails od duncanu. Na kopii strata jsem měl humbucker a bojím se, že ten humbucker o velikosti singlu bude mít jinej chrakter).A ještě dotaz, bude klasickej humbucker při rozepnutí u krku hrát podobně jako singel coil? Nebo prosím o doporučení jiného snímače do strata, BareKnuckle se mě zamlouvaj, a z těch ukázek mě příjdou zvukově podobný, největší rozdíl bude asi v pocitu u hraní taky předpokládám
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

negativecreep píše:Nezkoušel jste někdo Black dog ? Přemejšlím, že ho dám do strata ke kobylce (pokud nevyzkouším hot rails od duncanu. Na kopii strata jsem měl humbucker a bojím se, že ten humbucker o velikosti singlu bude mít jinej chrakter).A ještě dotaz, bude klasickej humbucker při rozepnutí u krku hrát podobně jako singel coil? Nebo prosím o doporučení jiného snímače do strata, BareKnuckle se mě zamlouvaj, a z těch ukázek mě příjdou zvukově podobný, největší rozdíl bude asi v pocitu u hraní taky předpokládám
Ten BlackDog je ale klasický HB, nevím, jestli dělají mini HB. Ideální je jim mailnout, je s nima dobrá komunikace, dobře poradí. Moje zkušenost s mini HB a klasickým HB byla s DM Superdistortion, kdy klasický HB hraje o něco tučněji a je silnější. Rozepnutý HB je v podstatě singl, takže by tak měl i hrát.
BKP stojí minimálně za odzkoušení, ale pak bych si byl na 90%, že u nich člověk zůstane a bude akorát zkoušet jiné modely. Je to fakt zvukově o třídu výš než SD a DM.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

No vidíš a mě zas příjde DM o třídu výš jak SD. Asi bych to tak násilně nevyzvihoval jako ty, ale o BKP jsem slyšel hodně dobrého. Tím jsem chtěl říct jedno, chce to zkoušet, protože každý má jiné uši a každému vyhovuje něco jiného.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

bubuchi: minihumbuckery nedělají, jen pokud jim pošleš svůj a necháš si ho přemotat.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Já je nikomu nenutím, akorát se snažím poukázat na to, že se dá zvuk kytary i aparátu tady těma snímačama hodně oživit a vylepšit. Osobně jsem nikdy moc SD nemusel, mají na mě ostrý a málo plný zvuk. Vždycky jsem preferoval DM a taky už jsem jich pár vyzkoušel a hrál jsem snad na všechny stěžejní modely v různých kytarách. Můj osobní top od DM je D-Sonic, je mi charakterově nejblíž, mám rád mrtě středů, ne moc ostré výšky a vyvážené basy. Mile rád si nechám každého kdo přijede zahrát, aby bylo vidět, že nekecám :D
Příští týden budu objednávat VHII ke krku a už budu kompletný 8)
negativecreep

Jo jo vím, že BKP nedělaj malý humbuckery, to jsem psal ze Hot rails od Duncanu je ještě další možnost, ale vypadá to spíš na toho Black doga , napíšu a uvidím, stejně bych ho kupoval asi až v srpnu, dík moc
negativecreep

ještě mě napadl nailbomb , co myslíte mohl by si sednout se stratem?
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“