Možná blbá otázka, ale jak poznám, jestli je to polomasiv nebo překližka?
Jinak kytaru už jsem viděla a vypadá dost dobře na to, že už je starší...
jak je na tom "značka" Stamar ?
Pravidla fóra
- ...EDGE...
Re: jak je na tom "značka" Stamar ?
Podivej se do ozvucneho otvoru na predni desce jakoby bokem na to drevo, kdyz vidis vrstvy (obvykle 3), je to preklizkova deska.
- Alternátor
Jednu Dreadnought Stamarku jsem měl půjčenou od příbuznýho (na otázku, kolik stála, mi bylo odpovězeno, že teda něco stála... machýrek mizernej...) a hrála fakt slušně. V porovnání s polomasiv Cortem jí chybělo něco málo jak do basů, tak do středů, ale i tak zněla velmi dobře.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Jak uz jsem psal, hraje to docela hezky, ale rozpada se to a v mym pripade moc neladi nekde od sedmyho prazce - na coz jsem prisel az casem. V dobach kdy jsem ji kupoval jsem a) houby poznal jestli kytara ladi b) se za patej prazec dostal tak dvakrat mesicne. Nejlevnejsi Cort 810 ma jednoznacne horsi zvuk, ale mnohem lepsi komfort hrani, lip ladi a po dvou letech z ni mam pocit ze i vic vydrzi. Prijde mi i lip udelana z fabriky.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.