Univerzální mikrofon so 1000 KĆ

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Univerzální mikrofon so 1000 KĆ

Příspěvek od pupack »

Dal jsem si tu práci a v neděli jsem si půjčil C606 - jednak jsem na webu Shure nenarazil na jedinou zmínku o tom, že by jej kdy vyráběli a za druhé si syn všimnul, že je hodně podobný Omnitronic M-60 a skutečně - vypadá to na identický výrobek s jinými nápisy.
to je právě dneska taky další věc, všude se povalujou fake a kopie. Toho omnitronica jsem měl tu "čest" kdysi mít (discotéky) a s tou 606kou to je fakt jen podobné designem, jinak tragedie. Ale nedivil bych se kdyby někdo do těla shure cpal něco ala omnitronic či jiné a lidi na to pak nadávali. U těch nižších řad to neni tak okaté jako u fake SM58 tak na to hřešej. Jinak ta 606 je správně c606WD na webu shure je v discontinued sekci pod označením serie C. Když sis ji vypůjčil zkoušel si? Mě prostě sedí k tenkýmu a vysokýmu zvuku (můj hlas + čistej vox) a na snímání akustiky taky paráda. Nemůžu si pomoct :) imho každý potřebuje specifickej mikrofon, těžko soudit tenhle je špatnej, tenhle dobrej.. co sedí tomu, nemusí sedět druhému..Pokud vyloženě nešumí samozřejmě..
Jinak ten soundking je taky fajn.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Jo, zkoušel - oproti EH002 tupější a zbytečně citlivý v okolí 400Hz.
To pak dělá neplechu v monitorech a zahuhlává vokály.

Na EH002 se musí víc zblízka, proto se asi zdá, že na akustickou kytaru je ten 606 parádní, ale jakmile k ní přiblížíš třeba ten D770, tak zjistíš, že zvuk za moc nestojí ani s jedním.

No nic, každej preferuje něco jinýho, ale ten 606 mi rozhodně ve výbavě nechybí :?

Jo, a vložky vapadaj identicky...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Dawe1995
Bandzone: http://bandzone.cz/rockshook

Příspěvek od Dawe1995 »

Abu píše:
pavlii píše:Opus 29S nebo Opus 39S (Beyerdynamic). Taky možnosti :wink:
P.
Mam tu 29ku. Funguje uspokojive, prijde mi rozhodne lepsi nez PG-58 (pri primem srovnani, mame ji taky ve zkusebne).
Tak jsme se s kapelou rozhodli, deme do BEYERDYNAMIC OPUS 29 S . Snad bude dobrej, hlavně když splní náš účel :wink: . Díky moc za rady.
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“