Marshall MG101 FX

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Marshall MG101 FX

Příspěvek od Nero »

Bummer píše:Lepší je to obráceně. Tisíc dobrých zvuků a jeden kanální.
Takový aparát je chiméra :wink:

LV200 / 300 možná není úplně zázračný aparát, ale dá se na tom najít slušný zvuk. Jen si s tím fakt musí člověk pohrát...

A mimochodem, ta poslední věta se dá aplikovat i na většinu kvalitních aparátů nad 20 000. :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No zkrátka abychom to uzavřeli... Za ty prachy to nemá smysl. Osobně bych si to koupil, kdybych potřeboval apec do zkušebny a někdo by mi to nabízel za 3500,-. Za lehce nadpoloviční peníz, co to stojí nové, si kamarád (který ve zkušebně předtím hrál právě na toho Laneye) předělal starou Teslu Mono na Plexinu, sbouchal si bednu, šoupnul do ní dva nejlacinější Celestiony a s Blackstarem HT-Dual (který kupoval použitý ode mně) má zvuk jako víno - až jsem mu ho místy záviděl - s tím Laneyem naprosto nesrovnatelný.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Nero píše:
Bummer píše:Lepší je to obráceně. Tisíc dobrých zvuků a jeden kanální.
Takový aparát je chiméra :wink:

LV200 / 300 možná není úplně zázračný aparát, ale dá se na tom najít slušný zvuk. Jen si s tím fakt musí člověk pohrát...

A mimochodem, ta poslední věta se dá aplikovat i na většinu kvalitních aparátů nad 20 000. :wink:
+1 !

Přesně něco takového jsem chtěl napsat :)

Pohrát si člověk musí možná s dražším aparátem o to víc, protože nabízí třeba širší možnosti, takže najít ten průnik, kdy zní jedna kytara, jeden styl hraní, jeden reprobox atd, dobře, chce skill. Ale výsledek pak může být o to lepší :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“