Hot Rod Deluxe 40W vs. Peavey 30W classic

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
60'Rock_N'_Roll

Re: Hot Rod Deluxe 40W vs. Peavey 30W classic

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

DexterBzuk píše:Blues jsem nezkoušel, zato Deville mi přišel jako hodně hlasitá varianta HRD. Ale myslím, že o moc větší výhra to není, vzhledem k tomu že na pódiích výdám HRD více než Deville.
takže...

celá série těchto komb od Fenderu se jmenuje Hot Rod
máme tu černé a tvídové
Černé-HotRod
Tvíd-Blues
pak tu máme 2 verze té série Deluxe (1x12)/Deville(4x10)
Jak Hot Rod, tak Blues je v obou verzích, které se hodně liší zvukem díky desítkovým reprákům

takže pokud se ti líbí Classic, upaluj vyzkoušet Bluese. je to něco úplně jiného, než Hot Rod

LP '59 také nevídám na pódiích často a je to dobrá kytara :wink:
DexterBzuk

Příspěvek od DexterBzuk »

Tohle všechno vím. Ale jak říkám, nakonec jsem se "spokojil" s tím Classicem. A ta poslední zmínka je jenom takové mé dovolání na vyšší autoritu, že kdyby byl Deville nějakým způsobem objektivně lepší, projevilo by se to, zvláště u muziantů, co si to mohou dovolit. Čili v tomto ohledu se spolehnu raději na vlastní sluch.
subroofer

Příspěvek od subroofer »

DeVille je stejnej jako Deluxe, rozdíl je jen ve wattáži, relativně si dokážu představit, že když má někdo nabiasováno na méně mV jako třeba já a kreslí mu to už na 3jku tak ten DeVille by mi asi pomohl že bych mohl mít o chlup hlasitější čistej zvuk, stejně tak si ale můžu přidat více mV do lamp.

DeVille je hlavně už větší aparát a těžší a já apec tahám na zkoušky a domů... takže tak!
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“