412: GenzBenz G-Flex vs Mesa Halfback vs Krank Revolution
Pravidla fóra
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: 412: GenzBenz G-Flex vs Mesa Halfback vs Krank Revolution
Ty vole, tak taková vrstva tlumícího materiálu musí ten zvuk snad umrtvit. To musí jen basovat... Nechce se mi tomu věřit 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
taky jsem na to koukal, nicmene ta bedna hraje fakt super. ma samozrejme min vysek nez ostatni bedny s V30, coz vyzaduje jiny nastaveni zesilovace, me to ale bavi. VH4 imho hraje nejlip s touto bednou, s hyenikem jsme pres to prohaneli salvation moduly a taky to hralo suprove. jinak je docela mastna (cca kolem 1k euro na ebayi) a musi se pro ni do zahranici.
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už je trochu mimo teda s dovozem ze zámoří, clem a tak to vyjde dost přes 30k a to je tak nějak moje hranice, nicméně na tom zda box bude nový nebo starší mi moc nezálelží, pokud bude ve fajn stavu... Ale měl jsem v plánu utratit tak max. 25 tis... a to spíš méně.
Normálně sto chutí zkusit znova domluvit akci ve stylu víc hlav víc ví... zkouška boxů, hlav atd.
Myslím, že i ostatním lidem na fóru by to pomohlo udělat si představu.
No tak zpátky na zem.
Jinak to tlumení zadní desky není uplně špatný nápad. Na svém stavěném boxu jsem to zkoušel a ořeže to dost nepříjemných frekvencí, které sice při nazvučení přes mix nejsou slyšet, ale ve zkušebně docela hodně... Na druhou stranu to i trochu krade středy a basy jsou až moc... Ale když se k tomu doladí aparát, tak to nemusí být nutně uplně špaté, spíš naopak... Nicméně já jsem tlumení zad vyndal.
Jinak znáte někdo repráky Electrovoice BlackShadows (myslím, že C90)? Jde mi o to, jakej je u Mesa boxů rozdíl při V30 a BS...
Díky.
Normálně sto chutí zkusit znova domluvit akci ve stylu víc hlav víc ví... zkouška boxů, hlav atd.
No tak zpátky na zem.
Jinak to tlumení zadní desky není uplně špatný nápad. Na svém stavěném boxu jsem to zkoušel a ořeže to dost nepříjemných frekvencí, které sice při nazvučení přes mix nejsou slyšet, ale ve zkušebně docela hodně... Na druhou stranu to i trochu krade středy a basy jsou až moc... Ale když se k tomu doladí aparát, tak to nemusí být nutně uplně špaté, spíš naopak... Nicméně já jsem tlumení zad vyndal.
Jinak znáte někdo repráky Electrovoice BlackShadows (myslím, že C90)? Jde mi o to, jakej je u Mesa boxů rozdíl při V30 a BS...
Díky.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Re: 412: GenzBenz G-Flex vs Mesa Halfback vs Krank Revolutio
Isachs
vidim zes skoncil u kranka
jak to hraje? .) a btw - co tam mas za repra zes nahnal 380w,
vidim zes skoncil u kranka
jak to hraje? .) a btw - co tam mas za repra zes nahnal 380w,